Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2019

Berbec

Întâlniri neprevăzute. Azi ai putea da nas în nas cu niște persoane din trecutul tău cu care n-ai mai vorbit de multă vreme. O să te simți ușor inconfortabil, cel mai probabil, dar având în vedere că e vorba de câteva minute, n-ai de ce să-ți faci griji, o să treacă repede starea asta.

Taur

Atenție la bârfe. Azi bârfele îți pot provoca o mulțime de probleme. Mai bine eviți cercurile în care știi că se bârfește sau oamenii care fac asta în mod regulat. E spre binele tău.

Gemeni

Astrele îți aduc azi o mulțime de surprize, câteva dintre ele neplăcute, dar mai multe foarte plăcute. Sunt șanse mari să obții bani, împrumuturi, credite sau acorduri financiare de orice fel, chiar și profesionale.

Rac

Azi ai tot timpul la dispoziție să te gândești la relația ta, la modul în care vrei să acționezi pe mai departe și la cum îți dorești să arate viitorul tău. Nu lua însă decizii pripite.

Leu

O zi bună pentru comunicare, e o zi reușită pentru tine. Îți place să te afirmi, să fii în centrul atenției, iar azi astrele îți oferă toate acestea. Așadar, chiar nu te poți plânge de nimic!

Fecioară

Ai grijă la problemele de sănătate. Orice durere, oricât de mică, ar trebui să te trimită la doctor. Nu e de glumit cu sănătatea în perioada asta, așa că ar fi bine să iei totul în serios.

Balanţa

Grijă mare la bani. Riști să pierzi bani, fie că vorbim de banii fizici, din portofel, fie că vorbim de tranzacții imobiliare sau investiții proaste. Mare atenție cum îți cheltuiești banii astăzi sau cui împrumuți bani!

Scorpion

O mică problemă de sănătate a unei persoane din cercul tău te afectează mai mult decât ai fi crezut. Suferi și tu din cauza asta, însă nu ai ce să faci pentru a-i fi mai bine. Latura ta sensibilă iese azi la iveală.

Săgetător

O idilă amoroasă se consumă azi, iar viața ta e dată peste cap total. Nu știi cum să-ți explici nici ție alegerile pe care le-ai făcut, dar altora?! Ar trebui să înveți o lecție din asta - data viitoare gândește înainte de a lua decizii impulsive.

Capricorn

Sunt șanse mari ca azi să faci un drum, să pleci într-o vacanță sau într-o călătorie de interes profesional. Oricum, o să fie o vacanță relaxantă, care o să-ți reechilibreze psihicul după o perioadă aglomerată.

Vărsător

Te bucuri de o zi reușită, în care partenerul de cuplu te răsfață la maxim, iar tu nu știi cum să-i mai mulțumești. Te gândești să fii spontană, dar e foarte posibil ca planul tău de ultimă oră să nu funcționeze din păcate.

Peşti

Azi poți primi bani pe care să îi investești mai apoi în propria ta persoană. Fie că e vorba de o schimbare de look, de niște piese noi în garderobă sau de un mic răsfăț la spa, azi te pui pe tine pe primul plan.