Horoscopul zilei de 24 ianuarie 2018

Berbec

Nu esti multumita de nimic si doresti sa faci schimbari in viata ta. Planurile pe care ti le-ai facut in legatura cu imprumutarea unei sume de bani s-ar putea sa nu mearga. Pastreaza-ti calmul! In caz contrar, risti sa declansezi o cearta care va implica mai multe persoane.

Taur

In cursul diminetii, o ruda din departare iti da o veste care te indispune si te determina sa-ti schimbi programul. Esti nevoita sa pleci intr-o calatorie lunga, neplanificata. Daca te deplasezi cu autoturismul, circula cu mare atentie! Exista riscul sa platesti o amenda.

Gemeni

Se pare ca nu esti multumita de nimic si ai un spirit critic foarte ascutit. Tempereaza-ti agresivitatea pentru ca risti sa-i indepartezi pe prieteni si sa tensionezi relatiile sentimentale. In partea a doua a zilei, este posibil sa primesti o veste placuta de la o ruda din provincie.

Rac

In cursul diminetii, resimti o emotivitate deosebita, care iti poate reduce randamentul la locul de munca. Nu ezita sa apelezi la sprijinul prietenilor. Sfaturile unei femei mai in varsta te ajuta sa aplanezi un conflict in familie.

Leu

Nu lua decizii importante, pentru ca ai tendinta de a oscila. De asemenea, este recomandabil sa eviti activitatile care necesita un efort intelectual deosebit. Puterea de concentrare nu te ajuta. Limiteaza-te la activitati de rutina si acorda mai mult timp odihnei.

Fecioară

In prima parte a zilei s-ar putea sa te simti fara vlaga si sa nu reusesti sa duci la bun sfarsit o treaba pe care ai inceput-o cu mai mult timp in urma. Familia iti reproseaza ineficienta si atmosfera se tensioneaza. Evita discutiile in contradictoriu!

Balanţa

Dimineata primesti vesti bune de la o ruda din departare sau chiar vizita acesteia. Incearca sa iti temperezi nervozitatea si sa eviti discutiile in contradictoriu cu partenerul de viata. Ar fi bine sa tii cont de sfaturile unei femei mai in varsta din familie.

Scorpion

Ai multe probleme de rezolvat, dar se pare ca nu prea esti in forma. Incearca sa nu iti asumi nici un risc. Astrele nu te ajuta astazi. Evita discutiile in contradictoriu cu persoana iubita pentru ca se poate ajunge la conflicte destul de grave!

Săgetător

Esti indispusa din cauza unor probleme sentimentale. De asemenea, relatiile cu prietenii pot avea de suferit daca refuzi o intalnire cu ei. In schimb, ai un spor deosebit in activitati domestice, cum ar fi reparatii in casa, mutari de mobilier, zugravit etc. Poti sa te bazezi pe intuitie.

Capricorn

Incepi ziua hotarata sa demarezi o activitate noua. Organizeza-te cat mai riguros, altfel risti sa iti irosesti timpul! Pe ansamblu ai o zi favorabila schimbarilor in camin si drumurilor scurte in interesul familiei. Doresti sa cumperi un obiect de valoare pe care ti-l doresti de mult timp.

Vărsător

Ai tendinta sa neglijezi relatiile sentimentale si sa te ocupi numai de cele profesionale. Daca neglijezi familia si viata sociala, risti sa ai discutii cu partenerul de viata. Situatia financiara te nelinisteste, insa cu putina rabdare totul se va rezolva. Evita speculatiile de orice fel!

Peşti

Programul ti se schimba continuu din cauza unor probleme personale care apar in cursul diminetii. Un prieten de familie iti propune asocierea intr-o afacere care ti-ar putea imbunati situatia financiara.