Horoscopul zilei de 25 februarie 2020

Berbec

Este o zi bună pentru a-ți pune ordine în gânduri și pentru a-ți reanaliza situația profesională. Sunt necesare o serie de reconfigurări în carieră și a cam venit momentul să o faci.

Taur

Este foarte posibil ca o persoană din trecut să revină în viața ta pentru a-ți cere o serie de lămuriri. Atenție mai multă la dialogul cu prietenii! Riști să dai naștere unui conflict.

Gemeni

Vești bune sosesc în sfera profesională. Cineva te poate ajuta să-ți îndeplinești un țel, să ajungi mai ușor acolo unde-ți dorești, însă vei avea nevoie de răbdare și responsabilitate pentru a-ți vedea visul îndeplinit.

Rac

O serie de filozofii de viață, de concepții și mentalități pot intra serios sub filtrul reeevaluării. Încearcă să lași în psate ceea ce nu te mai reprezintă și nu te ajută să te edzvolți, profesional sau personal.

Leu

Pasiune și intensitate, acestea sunt cuvintele care-și definesc starea interioară. Posibil să pornești motorul unei aventuri sentimentale, dar ai grijă! Ai putea fi rănită! Evită să exagerezi cu cheltuielile!

Fecioară

Relația cu partenerul de viață pare să se îmbunătățească și vei reuși să clarifici o situație care-ți apăsa sufletul de mai multă vreme. Zi bună pentru a discuta despre un parteneriat, colaborare, asociere.

Balanţa

Starea de sănătate se va îmbunătăți remarcabil și vei avea energia necesară pentru a-ți îndeplini cu responsabilitate și la timp sarcinile de la locul de muncă.

Scorpion

S-ar putea să-ți surprinzi partenerul cu pofta de viață și de distracție pe care o ai. Valul momentului te poate stimula să faci adevărate declarații de dragoste, însă ai grijă să simți ceea ce spui pentru a nu dezamăgi ulterior.

Săgetător

S-ar putea să porți un dialog destul de serios, lămuritor, cu cineva din familie. Nu te impune, zâmbește, ascultă și nu lăsa reproșurile să te demoralizeze. Tu ești singura care are dreptul să-și decidă direcția în viață.

Capricorn

Comunici excepțional de bine cu cei din jur, însă nu este exclus ca niște gânduri și frământări, îndoieli mai vechi să revină în prim plan. Te sfătuim să porți un dialog cu tine și să încercă să înlături confuziile pe care le ai.

Vărsător

Este o zi favorabilă pentru a face niște plăți, pentru a returna niște datorii sau pentru a-ți renegocia salariul. Ai încredere că meriți mai mult!

Peşti

Intuiția, clarviziunea și inspirația artistică sunt atuurile tale astăzi și te sfătuim să profiți din plin de ele pentru a clarifica niște gânduri confuze care-ți trec prin minte de ceva vreme și pentru a te pune în valoare.