Horoscopul zilei de 24 februarie 2019

Berbec

Îți faci griji cu privire la partea financiară și pe bună dreptate să rămâi fără bani dacă vei continua să cheltui peste limita bugetului sperând că partenerul sau părinții vor fi acolo să te ajute la nevoie.

Taur

Din punct de vedere al sănătății te simți foarte bine, ești energică și pusă pe distracție. Tendința de a flirta este mare și poți cuceri cu ușurință pe cine-ți propui.

Gemeni

Nu te simți în cea mai bună formă fizică și ar fi bine să ai mai multă grijă de sănătatea ta. Unele afecțiuni se pot acutiza, în timp ce altele se pot manifesta acum pentru prima oară. Sunt favorizate durerile dentare, infecțiile și chiar problemele endocrine.

Rac

Ai tendința de a te întoarce în trecut, de a te gândi la fostele relații și la foștii parteneri de viață. Scoți fotografii de la naftalină și rememorezi cu emoție momentele trăite.

Leu

Poți intra fără să vrei în conflicte cu membrii familiei sau te poți trezi la mijloc într-o ceartă între părinți sau între rude. Nu este cea mai bună poziție adoptată și cu greu vei reuși să te desprinzi de context, mai ales dacă aceștia te vor folosi pe post de arbitru.

Fecioară

Ai o plăcere deosebită de a te contrazice cu cei din jur, iar dacă vei avea și ocazia să abordezi teme spirituale, religioase sau mai puțin convenționale, atunci conflictele sunt aproape garantate.

Balanţa

Poți intra într-un conflict, într-o discuție aprinsă cu membrii familiei, iar temele vor fi legate de un bun de patrimoniu, o moștenire, un interes financiar comun. Nu este exclus să se vorbească de partaje în cazul cuplurilor unde lucrurile nu mai funcționează ca înainte.

Scorpion

Cu Luna în tranzit prin semnul tău, vei avea senzația că întreaga lume se întinde la picioarele tale. Vei fi energică, activă și determinată să-ți îndeplinești scopurile și să-ți duci la bun sfârșit planurile... până la cel mai mic detaliu. Atenție la tendința de răzbunare pe care o poți manifesta vizavi de partenerul de viață.

Săgetător

Ai tendința să-ți lași gândurile să fugă înspre trecut și o serie de amintiri pe care le credeai uitate vei avea surprinderea să ți se aștearnă în față cu atâta claritate de parcă s-ar fi petrecut ieri. Nu lăsa melancolia și regretele să-ți strice starea. Te sfătuim să ieși din casă, să te plimbi în natură sau chiar să dai o petrecere.

Capricorn

Nu este exclus să fii dezamăgită de un prieten, de o persoană din anturaj. Este posibil să fii mințită și astfel să-ți pierzi încrederea în persoana respectivă sau să fii amenințată cu dezvăluirea unor secrete, să te simți în pericol și să cauți să te îndepărtezi.

Vărsător

Poți fi pusă într-o situație incomodă în fața unor persoane apropiate sau cineva poate vorbi mai mult decât trebuie despre tine. Te sfătuim să-ți selectezi cu mai multă atenție anturajul de cunoștințe dacă vrei să-ți păstrezi imaginea nepătată.

Peşti

Atașamentul tău față de niște idei, principii și activități te poate aduce în fața unor ipostaze de viață greu de controlat. Atenție la conflictele pe teme religioase, spirituale, de natură parapsihologică și, în cazuri mai rare, pe teme culturale sau politice.