Horoscopul zilei de 24 decembrie 2019

Berbec

Este posibil să ai parte de o surpriză remarcabilă din partea unei persoane cu funcție înaltă sau care reprezintă o autoritate în viața ta. Primește laurii și bucură-te! Succesul îți aparține.

Taur

O surpriză, o vește neașteptată poate veni de la o persoană din străinătate. Poate fi vorba de un cadou sau de un mesaj care să-ți schimbe niște percepții sau, în anumite cazuri, poate fi vorba de un adevăr care iese la suprafață și care-ți impactează sistemul de valori.

Gemeni

Partenerul de viață te poate surprinde plăcut și poate fi vorba fie de un cadou scump, fie de o cină romantică în Ajun de Crăciun sau poate de o noapte pasională.

Rac

Partenerul de viață va fi mai mult decât Moș Crăciun anul acesta pentru că surpriza pe care ți-o pregătește astăzi este impresionantă. Chiar dacă nu este vorba de un cadou material, secretul, dezvăluirea pe care o va face te va lăsa fără cuvinte.

Leu

Este un moment în care va trebui să oferi mai multă importanță sănătății. Cel mai bine ar fi să profiți de această zi și să te odihnești și să ai mare grijă la alimentație. Nu se întrevăd probleme majore, însă ai nevoie de energie pentru a străluci.

Fecioară

Persoana iubită te va surprinde astăzi fie cu un cadou inedit, fie cu o declarație de dragoste. Nu este exclus ca în relațiile de lungă durată să vină vestea că nativii devin părinți.

Balanţa

Cineva din familie te va surprinde într-un mod inedit. Fie primești o vizită a unei rude, fie cineva drag, poate un părinte, îți îndeplinește un vis pe care-l ai de multă vreme.

Scorpion

Rudele te vor surprinde cu o dezvăluire, însă totodată te poți aștepta la o declarație de dragoste din partea persoanei iubite. Posibil să primești o invitație la o masă în familia partenerului.

Săgetător

Ai mare grijă unde-ți pui banii astăzi și ce faci cu portofelul. Este posibil să ai parte de o pierdere sau cineva să te fure. Nu exagera nici cu cheltuielile pe cadouri!

Capricorn

Poți fu liată prin surprindere de o propunere venită din partea persoanei iubite. Atenție! Dacă ai o relație ascunsă sau extraconjugală, astăzi s-ar putea ca adevărul să iasă la suprafață.

Vărsător

Te poate obseda o situație din trecut, o decizie luată într-un moment de agitație, de impulsivitate. Încearcă să te rogi mai mult și să-ți canalizezi energia către Divinitate.

Peşti

Poți să ai parte de o situație total neașteptată în grupul de prieteni,  un cadou-surpriză. Dacă ești singură poți cunoaște o persoană interesantă prin intermediul unui prieten, însă nu te grăbi să te îndrăgostești.