Horoscopul zilei de 24 decembrie 2018

Berbec

Te bucuri de compania celor dragi azi și pui accentul pe comunicare. La masa din Ajun afli lucruri pe care nu le știai despre propria ta familie, lucruri care te emoționează până la lacrimi.

Taur

Azi ai putea avea un mic conflict cu cineva din familie, iar asta nu e deloc frumos în Ajun. Încearcă să lași de la tine mai bine și să treceți peste pentru a petrece sărbătorile în liniște.

Gemeni

Partenerul de cuplu ți-ar putea face azi o surpriză de proporții majore. Nu te-ai fi așteptat niciodată la asta, dar uite că poveștile de dragoste frumoase se întâmplă și în viața reală, nu numai în filme.

Rac

Ai grijă să nu faci indigestie azi, în cazul în care te-ai apucat să te bucuri deja de preparatele tradiționale. Mănâncă puțin și des, mai bine decât mult și rar, și bucură-te de sărbători liniștite, fără incidente.

Leu

Orice ai face azi, nu adu aminte de conflicte mai vechi, în sânul familiei. E o perioadă de liniște, sau cel puțin așa ar trebui să fie, drept urmare evită scandalul sau chiar și reproșurile. Gândește-te doar la lucrurile pozitive.

Fecioară

Dacă n-ai avut prea mulți bani de sărbători și ai hotărât să iei doar strictul necesar, azi s-ar putea să ai o surpriză, cum numai în filme mai vezi. Un cadou care apare din senin e mai mult decât binevenit!

Balanţa

Moș Crăciun există și, odată cu el, și magia sărbătorilor există! Iar dacă nu credeai asta, astrele îți vor demonstra azi că te înșeli. O întâmplare demnă de filmele de Crăciun ți se va petrece chiar ție, așa că o să rămâi mută de uimire!

Scorpion

E bine să te gândești și la cei mai puțin fericiți ca tine, iar tu faci asta în mod constant, drept urmare nu o să mire pe nimeni din familia ta, dacă azi vei vrea să donezi niște mâncare sau să inviți la masă un vecin mai sărac. Faci un gest demn de admirație!

Săgetător

Azi e despre liniște și despre familie. Azi mulțumești pentru ceea ce ai și te bucuri de ceea ce ai, indiferent că e mult sau puțin. O să ai parte de o pace sufletească și de o liniște pe care nu le-ai mai simțit de multă vreme în suflet.

Capricorn

Azi ai parte de o întâmplare hazlie. Ajunul te prinde pe ultima sută de metri cu pregătirile, însă asta nu e o problemă. Nu îți faci griji, pentru că știi că vei termina la timp. Dar ceea ce nu știi e că astrele ți-au pregătit o surpriză de zile mari și toată lumea din familia ta o să râdă cu lacrimi din cauza asta.

Vărsător

Ai parte de o zi liniștită, frumoasă, s-ar putea chiar undeva în afara orașului în care locuiești. Poate mergi la rude, sau în vizită la prieteni. O să te bucuri mult pentru că în zilele noastre nu prea mai are nimeni timp de povești la gura sobei, dar iată că ție ți se poate întâmpla asta acum.

Peşti

Partenerul de cuplu îți promite azi luna de pe cer, îți spune cuvinte parcă mai frumoase ca oricând. Apropierea dintre voi e maximă, și fizic, și psihic, și simți că în sfârșit ți-ai găsit jumătatea. Iar dacă nu ai un partener de cuplu deja, să știi că azi sunt șanse mari să cunoști o persoană cu care vei rămâne toată viața!