Horoscopul zilei de 24 decembrie 2017

Berbec

Ești învăluită complet de atmosfera Crăciunului și decizi că este momentul să le transmiți tuturor, sincer și fără teamă, sentimentele pe care le porți pentru aceștia. Ești veselă și energică și simți nevoia să-i îmbrățișezi pe cei din jurul tău.

Taur

Îți faci bagajele și te pregătești de plecare. Entuziasmul te prinde de minune și vei avea un Crăciun așa cum ți-ai dorit. Înainte, însă îți pregătești mesajele și felicitările pentru cei dragi și pui mult suflet în compunerea acestora.

Gemeni

Îți faci griji în privința banilor alocați pentru cadouri, însă dacă vei fi chibzuită vei trece cu bine peste această perioadă. Gândește-te că este mai important gestul decât cadoul în sine, mai ales decât valoarea lui.

Rac

Aranjezi cadourile în jurul bradului și abia aștepți șă le vezi reacția celor din familie când vor descoperi ce le-ai pregătit. Entuziasmul și energia ta vor fi apreciate de cei dragi.

Leu

Pregătirile de Sărbători te-au obosit peste măsură și alegi să te odihnești astăzi pentru a putea fi în formă în ziua de Crăciun. Nu exagera cu mâncatul să nu-ți dai stomacul peste cap.

Fecioară

Partenerul te va surprinde în mod plăcut astăzi și vei fi impresionată de atenția pe care ți-o acordă. Mici conflicte, însă, ar putea apărea cu ceilalți membri ai familiei.

Balanţa

Te detașezi de grijile și problemele de peste an și devii mai înțelegătoare cu cei din jur. Relațiile sentimentale sunt la cote maxime și te bucuri de Ajunul Crăciunului în compania celor dragi.

Scorpion

Niște dialoguri încordate cu membrii familiei îți pot strica buna dispoziție cu care te-ai trezit. Încearcă să treci peste și să te ocupi de ultimele treburi gospodărești.

Săgetător

Ești mai mult pe drumuri astăzi, fie pentru achiziționarea cadourilor, fie pentru a face ultimele cumpărături. Cineva din anturaj te solicită pentru un sfat sau un mic ajutor.

Capricorn

Un prieten de încredere îți va da niște sfaturi prețioase astăzi și îți va ridica moralul. Dea semenea, este o zi oportună pentru a primi niște recompense.

Vărsător

Vrei să fii răsfățată și iei atitudine. Îți dedici întreaga zi ție și micilor tale plăceri, pe care le-ai cam ignorat în ultima perioadă și eviți să socializezi prea mult.

Peşti

Relaxarea este principala ta activitate de astăzi. Îți deschizi sufletul și mintea în fața oglinzii și încerci să-și trasezi noi rezoluții. O persoană dragă te va susține și va fi lângă tine, oferindu-ți sprijin moral.