Horoscopul zilei de 24 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Berbec

Toată atenția îți este concentrată azi spre o persoană nouă, de care te-ai putea îndrăgosti la prima vedere. Ai fi în stare să faci lucruri nebunești, lucruri care nu îți stau în fire și pe care le-ai putea regreta, dar un prieten îți sare în ajutor și te oprește din a face astfel de gesturi necugetate.

Taur

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Taur

Gesturile tale trădează azi neîncredere, tensiune, anxietate. Încearcă să-ți faci ordine în gândire, să te calmezi și să respiri adânc - recunoaște că ai nevoie de o pauză! Dacă refuzi în continuare să-ți iei concediu, sau măcar câteva zile libere, riști să ai probleme grave de sănătate!

Gemeni

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Gemeni

Astrele îți pregătesc azi o serie de surprize. Mai întâi, ai putea da nas în nas pe stradă cu o persoană pe care o placi foarte mult. Apoi, dacă lucrurile merg așa cum ar trebui, sunt șanse mari să ai parte și de o surpriză. Seara e dedicată problemelor de ultimă oră de la muncă, din păcate, probleme care apar pe nepusă masă.

Rac

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Rac

Visezi cu ochii deschiși toată ziua, deși ar trebui să te concentrezi pe problemele de la muncă. Se discută lucruri importante, de care ar trebui să fii conștienă, dar tu visezi la vacanță, la zile libere petrecute cu oamenii dragi, la un altfel de stil de viață. Poate că e momentul să faci o schimbare în viața ta.

Leu

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Leu

Dis de dimineață primești o vizită neașteptată, care te anunță de un eveniment. S-ar putea să nu vrei să mergi la acel eveniment, dar vei fi nevoită, pentru că e o chestiune de familie, iar presiunea celor din jur e mare. Dacă vrei să scapi sigur din această situație, va trebui să minți.

Fecioară

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Fecioară

Mare grijă unde îți ții banii azi pentru că riști să rămâi fără card sau fără portofel. Sunt șanse mari să fii victima unui furt sau a unei înșelătorii, așa că stai cu ochii deschiși și fii foarte atentă la bunurile tale personale. Mai bine previi decât să suferi apoi!

Balanţa

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Balanță

Toată ziua decurge ok și acasă, și la locul de muncă... până seara. Seara o să afli o veste tristă, care te va da peste cap în primă fază, din punct de vedere emoțional. Într-un final o să-ți dai seama că lucrurile nu sunt atât de sumbre precum le faci tu să pară și o să te mai calmezi.

Scorpion

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Scorpion

Degeaba îți faci planuri peste planuri, dacă renunți mereu în ultimul moment la ele. Mai bine încearcă să fii spontană azi și vezi ce-ți iese. Renunță la atâta organizare, pentru ca oricum nu ești o persoană organizată și încearcă, măcar o dată, să trăiești clipa!

Săgetător

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Săgetător

Bucură-te de o zi grozavă, în care sunt favorizate relațiile de serviciu. Sunt șanse mari să primești o mărire de salariu, o promovare sau cel puțin o vorbă bună din partea șefilor. Cu această ocazie, vei afla mai multe despre superiorii tăi, iar unele lucruri te vor surprinde!

Capricorn

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Capricorn

Relațiile amoroase nu sunt favorizate azi, ba chiar sunt supuse unui risc major - dacă simți că apare o tensiune între tine și partenerul de cuplu, mai bine te retragi, fără să mai spui nimic. O simplă discuție mai aprinsă s-ar putea transforma într-un scandal monstru.

Vărsător

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Vărsător

Decizii, decizii și iar decizii. E ziua deciziilor azi, mai ales a celor legate de cămin. Vrei să te muți sau vrei poate să-ți cumperi o casă, dar nu ești sigură dacă e momentul potrivit pentru acest pas... ei bine, o să afli chiar azi. O să primești un semn, la ceas de seară, iar lucrurile vor fi clare apoi.

Peşti

Horoscopul zilei de 24 august 2017 - Pești

Ziua de azi e potrivită pentru a lega noi relații, de muncă sau de prietenie. Aceste relații te-ar putea ține toată viața, pentru că azi e o zi specială pentru toți nativii pești. Așadar, ai grijă cu cine te împrietenești azi pentru că ți-ar putea rămâne aproape până la finalul vieții.