Horoscopul zilei de 24 aprilie 2018

Berbec

Nu te obosi prea tare la locul de muncă și încearcă să nu te oferi tu pentru a rezolva problemele altora.

Taur

Ai grijă cu cine intri în discuții astăzi căci s-ar putea să dai naștere unui adevărat conflict care să-ți afecteze imaginea.

Gemeni

Niște probleme de familie te-ar putea da peste cap astăzi și ritmul cu care ești obișnuită ar putea fi afectat.

Rac

Măsoară-ți cu grijă cuvintele și lasă tendințele de superioritate acasă. Dacă vei avea nevoie de un împrumut, încearcă să-l obții cu zâmbetul pe buze.

Leu

Este o zi importantă, însă ai grijă ca entuziasmul tău debordant să nu te facă să vorbesti prea mult și să lași o impresie proastă, ratându-ți șansele.

Fecioară

o zi favorabilă comunicării și chiar demarării unor proiecte care presupun dialogul. Dacă trebuie să te implici într-o negociere, fă-o cu încredere astăzi.

Balanţa

O discuție în contradictoriu cu partenerul de viață te scoate din zona de confort și te enervează peste măsură. Încearcă să-ți stăpânești impulsul agresiv.

Scorpion

Așteaptă-te să primești o sumă de bani sau un cadou valoros de la o persoană care-ți este datoare. Nu intra în conflict cu șefii.

Săgetător

Vei reuși să rezolvi o problemă personală pe care o amânasei de ceva vreme și care-ți dădea bătăi de cap.

Capricorn

Vei primi critici din partea partenerului care se simte extrem de neglijat de comportamentul tău. Nu te scuza, ci arată-i mai des că îl iubești.

Vărsător

Cei dragi te acuză că-i neglijezi și că îți petreci prea mult timp la muncă și prea puțin timp în familie. Să aibă, oare, dreptate?

Peşti

Reușești să reiei o legătură cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o ed ceva vreme și poate chiar să stabiliți o întâlnire la ceas de seară.