Horoscopul zilei de 23 septembrie 2019

Berbec

Încearcă să-ți depășești frica și anxietatea și să-i spui ceea ce simți persoanei la care te gândești non stop de ceva vreme. Nu mai are rost să amâni momentul, pentru că nimic nu se va schimba.

Taur

Azi ai putea primi vești bune legate de bani. Poate că ți se va returna un împrumut, poate că vei primi niște bani înapoi de la niște cumpărături returnate sau poate că te trezești cu niște bani în buzunar, uitați acolo de ceva timp. Cert e că spre seară o să te bucuri de un cadou.

Gemeni

Azi ai toate șansele să primești undă verde de la șefi către un proiect la care visai de multă vreme. E timpul să te afirmi, ai planul deja făcut în minte, deci nu mai trebuie decât să treci la acțiune.

Rac

Orice ai face azi, ai grijă să fii recunoscătoare pentru toate oportunitățile care îți ies în cale. Fără să realizezi încă, sunt șanse mari să traversezi o perioadă excelentă din punct de vedere financiar, ba chiar să primești mai mulți bani decât ai fi sperat vreodată.

Leu

Azi e momentul să ieși din zona de confort și să acționezi așa cum ai planificat în ultimele săptămâni - către o schimbare majoră. Ai putea încerca să-ți schimbi casa, stilul de viață sau chiar partenerul. Ori poate să începi un program de recuperare fizică, pentru o schimbare în starea de sănătate.

Fecioară

Lucrurile bune încep lunea. Azi sunt șanse mari să primești o ofertă avantajoasă, bănoasă, care îți va schimba prioritățile. Analizează-ți bine opțiunile și acceptă fără să stai pe gânduri, dacă asta îți va aduce nivelul de trai la care ai sperat dintotdeauna.

Balanţa

E timpul să le spui tuturor despre noutatea din viața ta. Fie că e vorba de un nou job, de o nouă relație, despre o despărțire ori despre un câștig major, azi e momentul perfect pentru a face marele anunț.

Scorpion

Simți că ești în acel punct al vieții în care astrele în sfârșit îți scot în cale doar lucruri pozitive. Ai trecut prin prea multe situații neplăcute în ultimii ani, așa că meritai și tu o doză de optimism. Azi o să primești o veste excelentă, legată de viitorul tău profesional.

Săgetător

Cine se trezește de dimineață, nu mai are timp de petreceri seara. Din fericire, azi o să faci o excepție, iar excepția aceasta îți poate aduce o schimbare majoră în viață. O persoană nouă și interesantă te-ar putea cuceri, după lăsarea serii.

Capricorn

De azi începi să te gândești mai mult la viitor și la prioritățile tale pentru următoarea perioadă. Simți nevoia să faci o schimbare majoră în viața ta și pentru că nu știi exact în ce domeniu ar fi mai bine s-o faci, te-ai putea concentra pe cămin și pe reamenajarea locuinței. Cel puțin pentru început.

Vărsător

Ai toate șansele ca azi să primești vești excelente legate de o călătorie pe care intenționezi să o faci alături de persoana iubită. Cineva îți face o surpriză majoră, iar aventura voastră s-ar putea prelungi sau chiar duce la un alt nivel - poate în afara țării?!...

Peşti

Azi e o zi perfectă pentru dragoste, așa că nu mai sta pe gânduri și declară-ți sentimentele. Traversezi o perioadă minunată, plină de romantism și de energie pozitivă, iar asta se vede chiar și pe chipul tău.