Horoscopul zilei de 23 septembrie 2018

Berbec

O zi marcată de relaxare. Îți reîncarci bateriile, dormi, citești, poate te vezi și cu niște prieteni. Oricum, nu depui niciun efort, nu ai niciun stres. E o zi liniștită, perfectă.

Taur

Azi uiți de griji și mergi undeva în afara orașului într-o scurtă aventură cu niște oameni dragi. Ai o zi perfectă, la aer curat, cu oamenii pe care îi iubești. Te încarci cu energie.

Gemeni

Preferi să stai acasă azi, chiar dacă inițial aveai planuri de plecat undeva. Nu vei face nimic, cel mai probabil, vei dormi, vei vedea un film sau o emisiune TV, vei avea o zi pur și simplu perfectă.

Rac

Ai o discuție serioasă cu o persoană mai în vârstă, iar asta îți deschide ochii în niște privințe. Oricum, va fi un dialog mulțumitor de ambele părți. Un dialog care vă va apropia.

Leu

E simplu să faci bine, iar azi o să te convingi de asta. Vei ajuta un om cu un efort minim, iar asta o să-ți dea o stare excelentă și o să te facă să te simți foarte bine.

Fecioară

Pleci într-o mică excursie sau poate într-un loc care are legătură cu serviciul, dar unde o să te distrezi și o să cunoști oameni noi. E o zi bună, o zi necomplicată. Aveai nevoie de asta.

Balanţa

O zi minunata se cunoaște de dimineață. Azi o să ai parte de un adevărat răsfăț în prima parte a zilei, un răsfăț oferit poate de partenerul de cuplu, care îți e mai aproape ca oricând.

Scorpion

O să pleci undeva azi, poate la rude, poate la niște prieteni și o să te întorci mai relaxată și mai veselă ca oricând. Asta îți va da chef pentru a repeta mai des experiența, așa că e posibil să le lansezi tu lor o invitație, chiar de azi.

Săgetător

Ai parte de momente frumoase în familie, momente de neuitat alături de partenerul de cuplu, momente pline de romantism, momente care te emoționează până la lacrimi.

Capricorn

Vești bune pe toate planurile. Îți faci familia fericită cu o atitudine pozitivă și cu un entuziasm ieșit din comun. Spre seară, veți avea cu toții o surpriză de zile mari.

Vărsător

Sunt șanse mari să primești vești bune din sectorul amoros azi. Flirtul tău inocent merge la un alt nivel, un nivel la care situația se complică, dar totul devine mult mai inedit, mai aventuros, mai fierbinte.

Peşti

Cine spune că nu ești o persoană serioasă, nu știe ce vorbește. Azi o să le demonstrezi tuturor că ești un om pe care se poate baza oricine, în orice situație.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!