Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Berbec

Ziua de azi înseamnă pentru tine relaxare, în sfârșit, dar și rezolvarea unor probleme mai vechi pe care le-ai tot amânat până acum. O să uiți în sfârșit de grijile de la serviciu, o să ai timp mai mult de petrecut în compania oamenilor dragi și o să te odihnești. Aveai nevoie de asta!  

Taur

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Taur

Când credeai că ai scăpat în sfârșit de griji, de muncă, de responsabilitățile de la serviciu, te-ai putea trezi azi cu ceva de făcut la care chiar nu te așteptai. Ar putea avea legătură cu casa și cu o reparație ce nu poate fi amânată. Din păcate, va trebui să iei măsuri urgente.

Gemeni

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Gemeni

Relația de cuplu scârțâie, iar asta începe să îți dea emoții. Ți-e frică să nu rămâi fără persoana de lângă tine, chiar dacă nici tu nu te mai simțeai bine în acest cuplu. Poate ar trebui să te hotărăști mai întâi asupra propriilor dorințe și apoi să iei o decizie serioasă. Nu mai merge cu jumătăți de măsură.

Rac

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Rac

Ai multă treabă azi, deși te așteptai să ai un program mult mai lejer, de week-end. Încearcă să te concentrezi și să rezolvi totul cât mai repede și mai bine, pentru ca măcar seara să-ți rămână liberă. Nu mai acorda atât de puțină importanță odihnei și relaxării, oboseala o să te prindă din urmă!

Leu

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Leu

Ziua de azi te ajută să-ți pui ordine în gânduri. O să ai o vedere mai clară asupra lucrurilor, în această seară, iar asta nu poate fi decât un lucru bun. Faptul că toate aceste gânduri îți vor da o stare ușor mai proastă este un sacrificiu pe care trebuie să ți-l asumi.  

Fecioară

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Fecioară

Bucură-te de o zi fără griji! Fără absolut nicio grijă! Astrele s-au aliniat perfect azi pentru zodia ta, așa că ai parte doar de relaxare, de momente frumoase alături de persoane dragi și de odihna de care aveai oricum mare, mare nevoie. O să-ți reîncarci bateriile sută la sută!

Balanţa

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Balanță

Pregătește-te de o zi total nereușită. Din păcate, până la sfârșitul zilei e posibil să te trezești cu lacrimile șiroind pe obraji, iar asta se întâmplă din cauza efectelor Lunii Noi, care a avut loc acum câteva zile. Abia acum energia negativă a acestui fenomen îți cuprinde pe deplin zodia, așa că te poți aștepta la orice.

Scorpion

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Scorpion

Sunt favorizate relațiile cu familia, cu prietenii apropiați, dar nu sunt recomandate călătoriile azi. Ai mare grijă unde și când mergi, verifică-ți de două ori mașina înainte de a pleca, ai grijă cum treci strada și nu pleca la drum lung astăzi!

Săgetător

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Săgetător

Pregătește-te pentru o zi destul de grea acasă. Astrele indică posibile conflicte cu familia, mai ales daca nu ești dispusă la compromisuri și dacă ții să-i contrazici pe toți. Încearcă să rezolvi totul prin comunicare, e cea mai bună și mai sigură cale și, în felul acesta, nu vei avea nimic de regretat.

Capricorn

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Capricorn

Când începi să nu mai ai încredere în nimeni, nu-i deloc bine. Și mai ales când nu mai ai încredere în familie. Certurile dintre voi, din ultima perioadă, și-au pus amprenta asupra relațiilor din sânul familiei, dar e obligatoriu să treci peste ele și să asimilezi esențialul - familia nu ți-o alegi și trebuie s-o accepți, oricum ar fi.

Vărsător

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Vărsător

Ziua de azi e făcută pentru a lăsa orice grijă la o parte și pentru a te relaxa la maxim! O să ai parte de o energie foarte bună din partea astrelor și, în plus, s-ar putea să ai și o mare surpriză spre seară. Dacă ești într-o relație, partenerul ți-ar putea propune o călătorie interesantă, într-un loc pe care voiai de mult timp să-l vezi. Dacă ești singură, prietenii îți vor aduce zâmbetul pe buze.

Peşti

Horoscopul zilei de 23 septembrie 2017 - Pești

Cineva din cercul de apropiat de prieteni te surprinde cu o veste aproape tragică.  Din păcate, e foarte posibil ca azi să afli un adevăr dureros despre o persoană la care ții mult. Aceasta ar putea fi bolnavă sau ar putea să fi trecut printr-o tragedie, fără ca nimeni să fi știut. O să te bulverseze vestea de azi.