Horoscopul zilei de 23 octombrie 2018

Berbec

Te poți confrunta cu o situație mai puțin plăcută în ceea ce privește sectorul financiar. Fie o sumă de bani nu mai ajunge la tine, fie pierzi o sumă de bani, fie faci o investiție care se dovedește că nu merita.

Taur

Te confrunți cu gelozii nemotivate, lipsă de încredere în partener și ed aici până la conflicte care pot încheia relația nu mai este decât un singur pas. Ai mai multă grijă la dialog!

Gemeni

Cineva de la locul de muncă, posibil un coleg, nu te place și-ți va pune bețe în roate, va încerca prin toate mijloacele să-ți denigreze imaginea în fața șefilor. Barfe și critici se pot învârti în jurul tău. Ai grijă mai mult la statutul profesional câștigat până acum!

Rac

Emoțiile și sentimentele te pot copleși astăzi, iar experiențele din cuplu se pot dovedi intense, inclusiv din punct de vedere intim, sexual. Încearcă să te ancorezi mai mult în prezent și să te edsprinzi de trecut, indiferent ce înseamnă acest lucru.

Leu

Nu-i lăsa pe cei din jur să te învinovățească pentru ceva ce știi că nu ai făcut. Luptă pentru dreptate cu curaj și încredere! Se anunță conflicte serioase în familie bazate pe idei, viziuni și opinii diferite.

Fecioară

Comunicarea nu este punctul tău forte astăzi și ar trebui să eviți discuțiile serioase, în special la locul de muncă. Nu intra în negocieri și nici nu lua decizii bazate pe intuiție.

Balanţa

Fii mai atentă la banii pe care-i cheltui astăzi, la investițiile făcute, la sumele de bani pe care le plătești sau le primești, deoarece pot apărea nereguli, greșeli sau pur și simplu cineva te poate păcăli.

Scorpion

Soarele intră astăzi în zodia ta și vei avea parte de energie, bună dispoziție și ocazia ed a ieși în față, de a te face remarcată. Pregătește-te să primești complimente și aplauze!

Săgetător

Te lași frământată de gânduri, de evenimente din trecut și amintirile îți invadează simțurile. Tristețea de care dai dovadă astăzi cere niște răspunsuri. Lasă trecutul în urmă și concentrează-te pe viitor!

Capricorn

Este foarte probabil să ai parte de o confruntare cu un prieten vechi. Nu este exclus ca acesta să-ți înșele așteptările, să te dezamăgească profund sau chiar să te mintă, să te păcălească pentru a câștiga niște avantaje din partea ta.

Vărsător

Ai ocazia să te pui în evidență la locul de muncă, iar Soarele în tranzit pe casa carierei te poate ajuta să avansezi în funcție. Este momentul să-și îmbunătățești considerabil imaginea, statutul profesional.

Peşti

Poți pleca într-o scurtă călătorie sau o deplasare cu munca, însă nu este exclus să mergi în afara orașului pentru a participa la niște cursuri de perfecționare profesională. Poți cunoaște o persoană care să-ți schimba radical niște idei și principii de viață.