Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2018

Berbec

Dacă te pregătești să pleci într-o călătorie, asigură-te că ai totul pus în ordine, de la acte și până la alte facilități pe care le dorești.

Taur

Ai putea primi o ofertă greu de refuzat în urma căreia veniturile tale să se dubleze. Nu lăsa oportunitatea să-și scape printre degete. Nu ar strica să suni chiar tu foști asociați sau parteneri de afaceri și să le propui o nouă colaborare.

Gemeni

Este posibil să ți se aprindă călcâiele după o persoană din anturaj, însă asigură-te că este ceea ce tu-ți dorești și nu face confesiuni mai repede decât ar trebui.

Rac

Nu te simți în apele tale și ai tendința de a refuza orice formă de socializare. Este posibil să-ți anulezi niște planuri pentru această seara din cauza lipsei de energie.

Leu

Nu rata ocazia de a petrece o seară memorabilă alături de grupul tău de prieteni. Evită, însă, discuțiile în contradictoriu cu aceștia pentru a nu isca conflicte ce vor fi stinse cu greu.

Fecioară

Ai ocazia să te faci remarcată la locul de muncă și să fii apreciată de șefi. Ține-o tot așa și în curând vei bifa o promovare!

Balanţa

Te tentează să te înscrii la un curs de avansare profesională sau chiar un curs de dezvoltare profesională. Indiferent de alegerea ta, nu mai sta pe gânduri și înscrie-te!

Scorpion

Poți primi un cadou, o sumă de bani neașteptată sau un bun de valoare de la o persoană dragă. Nu este exclus ca partenerul de cuplu să-ți facă o surpriză și să te invite în oraș sau chiar într-o excursie romantică.

Săgetător

Așteaptă-te la declarații siropoase de dragoste de la partenerul de cuplu și chiar la o discuție despre căsătorie, mai ales dacă sunteți într-o relație solidă și de lungă durată.

Capricorn

Încearcă să nu te suprasoliciți la locul de muncă în încercarea de a-ți demonstra calitățile și abilitățile și acordă mai multă atenție alimentației și odihnei. Așteaptă-te la noi oferte de job!

Vărsător

Ai ocazia să trăiești o aventură sentimentală, însă te sfătuim să nu pui prea mult suflet, cel puțin nu la început. Lasă lucrurile să vină de la sine și fă pași mici și siguri.

Peşti

Petrece-ți mai mult timp cu familia și preocupă-te să rezolvi problemele care țin de locuință și de confortul celor dragi. Nu este exclus să primești reproșuri pentru lipsa ta de atenție de care ai dat dovadă în ultima perioadă.