Horoscopul zilei de 23 noiembrie 2017

Berbec

O discuție cu o persoană nou întâlnită îți poate demonta o mare parte dintre principiile de viață pe care te bazai până acum. Încearcă să îți folosești mai mult capacitatea intuitivă și mai puțin să treci totul prin filtrul rațiunii.

Taur

Este o zi dedicată cumpărăturilor și acest lucru îți face mare plăcere. Este ca o terapie bine meritată după o perioadă în care ai fost cam strâmtorata din punct de vedere financiar.

Gemeni

O veste primită de la un partener de afaceri te poate pune pe gânduri și te va determina să-ți revizuiești atitudinea față de anumite persoane. Este indicat să analizezi mai în detaliu termenii și condițiile unui contract.

Rac

Vei avea parte de satisfacții pe parte profesională și acest aspect îți va schimba total starea generală. Vei fi bine-dispusă și o vei ține într-un zâmbet de dimineața și până seara.

Leu

Primești o invitație în oraș de la o persoană care va fi foarte greu de refuzat. Insistențele îți vor da de gândit si există posibilitatea să filtrezi mai mult decât trebuie, fapt care nu pare să te deranjeze absolut deloc.

Fecioară

Va fi o zi solicitantă la locul de muncă, motiv pentru care vei dori să-ți petreci seara în liniște, alături de membrii familiei, care te vor surprinde cu generozitatea lor și te vor copleși cu vorbe frumoase.

Balanţa

Energia de care dai dovadă astăzi te va ajuta să finalizezi niște proiecte de natură domestică pe care le-ai tot amânat până acum. Preferi să te ocupi singură de treburile din gospodărie și vei reuși să-i surprinzi pe cei din jur.

Scorpion

O rudă sau un prieten apropiat îți va restitui o sumă de bani pe care o avea restantă la tine și acest aspect îți va bucura ziua și-ți va programa seara, căci vei profita de ocazie să-ți scoți prietenii în oraș.

Săgetător

Ai planuri mari și curajoase și simți că nimic nu te poate opri în a le duce la capăt. Este o atitudine potrivită, având în vedere că ai de finalizat niște proiecte destul de importante.

Capricorn

Ai aflat niște lucruri care nu ți-au picat bine și, prin urmare, ai o stare destul de proastă. Aștepți cu nerăbdare să vină weekendul pentru a te odihni și a-ți pune ordine în idei.

Vărsător

Îți lărgești cercul de prieteni și vei avea ocazia să cunoști persoane importante care te pot ajuta pe viitor să avansezi pe parte profesională. Ține-i aproape pe toți cei pe care-i vei întâlni începând de azi înainte.

Peşti

Te-ai trezit cu o stare de bine și ai o ușoară mândrie pe chip pentru că știi că ești admirată de cei din jurul tău și acest aspect îți crește stima de sine. Însă, ai grijă să nu devii îngâmfată fără să vrei.