Horoscopul zilei de 23 martie 2018

Berbec

Mercur retrograd te-ar putea face azi să fii cea mai nehotărâtă persoană din lume. Nici tu nu vei știi ce vrei, drept urmare te vor enerva oamenii care îți vor pune întrebări. Orice fel de întrebări. Calmează-te!

Taur

De ceva vreme începusei să te gândești la o decizie importantă... nu știai încotro s-o apuci, dacă să iei sau nu această decizie. Orice ți s-ar propune azi, orice s-ar întâmpla, NU lua decizii importante acum. Mai bine săptămâna viitoare!

Gemeni

Azi ai o energie proastă, iar asta e numai din vina lui Mercur retrograd. Ar fi bine să îți limitezi socializarea, să nu iei decizii importante și să nu accepți nicio propunere. E pentru binele tău, ai să vezi. Astrele nu sunt deloc într-un punct favorabil.

Rac

O să te cuprindă o stare de tristețe acută, de ușoară depresie. Ar putea fi de la vreme, sau ar putea fi din cauza lui Mercur retrograd. Partea bună e că de sâmbătă o să te simți mult mai bine, deci n-ai de înfruntat decât o zi proastă.

Leu

Ai o stare de melancolie, de tristețe, dar cineva îți înveselește ziua cu o veste bună și îți aduce din nou speranța în suflet. Câteva cuvinte frumoase, pe care partenerul ți le spune la ceas de seară, vor face să dispară orice urmă de tristețe.

Fecioară

Chiar dacă nu ai cea mai grozavă zi astăzi, e bine să gândești pozitiv, chiar și în aceste momente. O să se calmeze lucrurile în viața ta în curând, însă azi ai această stare proastă din cauza lui Mercur retrograd. Nu lua decizii pripite!

Balanţa

Ziua de azi vine la pachet cu tot felul de gânduri negre, agitație, tumult interior. Nu lua decizii care ți-ar putea afecta viața pe termen lung și nu spune DA nimănui, până nu te gândești de 10 ori la orice propunere. E mai bine așa.

Scorpion

Mercur intră azi în retrograd și te face să te gândești la relația ta de cuplu. Chiar dacă pentru mulți nativi asta ar putea să însemne despărțiri și tristețe, pentru tine s-ar putea să însemne reconcilierea cu partenerul. Ți se limpezesc gândurile.

Săgetător

Mercur retrograd îți dă o stare proastă azi și parcă nimic nu îți mai convine - nici relația, nici jobul, nici cum îți stă părul. Nu lua decizii impulsive pentru că sunt sortite eșecului și nu te certa cu nimeni. Asta ar trebui să ții minte azi!

Capricorn

Chiar dacă nu ai cea mai bună stare - Mercur retrograd e de vină - o să ai mici reușite azi, care te vor face să fii mândră de tine. Totuși, nu lua decizii importante azi și nu accepta nicio propunere care are la mijloc o sumă de bani.

Vărsător

Azi ai grijă la bani, pentru că s-ar putea să rămâi fără ei. Mercur retrograd e pus pe fapte mari și triste pentru tine... Ține mâna pe portofel, pe card, pentru că s-ar putea ca până la finalul zilei să plângi din cauză că ți-au dispărut sau că ai cheltuit toți banii impulsiv.

Peşti

Ziua de azi are o semnificație aparte pentru tine, dar ce trebuie să ții minte e că gândurile acestea triste și toată melancolia care te va cuprinde nu sunt provocate numai de semnificația acestei zile, cât mai ales de Mercur retrograd!