Horoscopul zilei de 23 mai 2020

Berbec

Posibil să ai parte de o situație legată de un prieten care să te nemulțumească peste măsură și să preferi să pui punct legăturii.

Taur

Faci calcule, achiți facturi, reorganizezi bugetul pentru perioada următoare. Nu exagera cu cheltuielile și evită cumpărăturile impulsive.

Gemeni

Cheful de distracție este la maxim și pofta de a povesti, de a flirta este la cote înalte. Rămâi totuși cu picioarele pe pământ și nu te avânta în promisiuni și declarații de dragoste.

Rac

S-ar putea ca niște zvonuri auzite, niște bârfe ajunse din întâmplare la urechile tale să-ți dea universul peste cap, însă cel mai bine ar fi să-ți menții cumpătul și să fii rațională. Verifică autenticitatea!

Leu

Prietenii sunt pentru tine astăzi un fel de pansament pentru rană și profiți din plin de timpul petrecut împreună, de dialogurile lungi și de sfaturile lor optimiste.

Fecioară

Nu te grăbi să ieși în față, să spui ceea ce nu ești sigură sau să pretinzi că ești ceea ce nu ești. Popularitatea poate fi înșelătoare!

Balanţa

Analizezi pe toate părțile o situație, modul în care ai acționat la un moment dat, felul în care ai pus o problemă, felul în care ți-ai impus niște principii.

Scorpion

Poți face o analiză a situației financiare, a unei investiții făcute și poți stabili dacă este nevoie să faci un credit sau să apelezi la un cont de economii.

Săgetător

Reușești să echilibrezi o situație în cuplu și să readuci armonia, cel puțin pentru moment, în relație. Zi bună pentru planuri profesionale, pentru negocieri, asocieri cu persoane noi.

Capricorn

Muncești și astăzi și cel mai probabil nu pentru tine, nu pentru casă, ci pentru serviciu. Ai grijă că suprasolicitarea te poate îmbolnăvi.

Vărsător

Ziua de azi o petreci cu copiii sau, dacă nu ești părinte, în brațele persoanei iubite, jucând jocuri și redescoperindu-vă pasiuni comune.

Peşti

Ai tendința de a fi prea preocupat de propria persoană, de a pune pe primul loc o nevoie a ta uitând și de cei din familie, de drepturile lor.