Horoscopul zilei de 23 mai 2019

Berbec

Te lași copleșită de evenimente care vizează sectorul profesional. Cu greu reușești să-ți  rezolvi sarcinile și responsabilitățile la locul de muncă.

Taur

Treci printr-un moment de impas și de confuzie, un moment în care îți pui la îndoială o decizie luată sau regreți o acțiune întreprinsă deja.

Gemeni

Te vei ocupa azi de activități gospodărești. Faci cumpărături, plătești facturi, reorganizezi casa și te implici în discuții cu membrii familiei.

Rac

Va fi nevoie să renunți la un proiect, să amâni o deplasare sau să reorganizi un plan. Fie vrei să corecteze o decizie pe care o consideri greșită, fie cineva din anturaj te dezamăgește, poate își încalcă o promisiune.

Leu

Ai parte de o zi agitată la locul de muncă și poți fi tentată să iei o decizie radicală în ceea ce privește sectorul profesional. Te simți epuizată și ți se pare că nu găsești cale de scăpare.

Fecioară

Ai tendința de a deveni ușor arogantă, de a nu asculta pe nimeni în jurul tău și de a te impune cu ironie în fața celorlalți, în special a colegilor de muncă.

Balanţa

Te ocupi de activități ce țin de locuință sau în mod direct de membrii familiei. Cei dragi te ajută într-un proiect, petreci timp cu aceștia și te implici activ în educația copiilor.

Scorpion

Este o zi favorabilă pentru a petrece timp de calitate cu prietenii, pentru a-ți face cunoștințe noi și nu este exclus să pui la cale proiecte care să-ți aducă beneficii pe viitor.

Săgetător

Te dedici muncii, te implici mai mult decât de obicei la job, găsești soluții, rezolvi rapid sarcini și demarezi noi proiecte.

Capricorn

Poți avea ocazia să reîntâlnești o cunoștință, o persoană care este posibil să-și pună mult amprenta în prezentul tău prin simpla revedere.

Vărsător

Ai tendința de a face niște cheltuieli neprevăzute și care nu sunt nici pe departe indispensabile și ai face bine să socotești bugetul de două ori înainte.

Peşti

Devii mai sensibilă, mai sentimentală și mai melancolică decât de obicei și poți fi foarte ușor rănită de cei din jur, cu atât mai mult cu cât este vorba de persoane pentru care ai sentimente puternice.