Horoscopul zilei de 23 mai 2018

Berbec

Te concentrezi pe reamenajarea spațiului în care lucrezi sau chiar pe reorganizarea sarcinilor de la locul de muncă. Atenție la starea de sănătate care-ți poate da de furcă și te poți simți mai obosită decât de obicei.

Taur

Pui la cale un proiect extra care să-ți rotunjească veniturile sau dai curs unei propuneri de colaborare pe care o ai în vedere de ceva vreme.

Gemeni

Este foarte probabil să porți o discuție cu partenerul de viață legată de situația dintre voi și chiar să iei o decizie importantă în ceea ce vă privește.

Rac

Trebuie să mai lucrezi la capitolul comunicare, deoarece porți dialoguri în dezavantajul tău, iar acest aspect te poate afecta în cazul negocierilor. Este posibil să treci printr-o stare de neliniște și ușoară anxietate cauzată de un eveniment petrecut în familie sau în cercul de prieteni.

Leu

Atenție mare la oamenii cu care te întâlnești astăzi deoarece poți cunoaște persoane care să te ajute în ascensiunea profesională sau cu care să legi colaborări fructoase.

Fecioară

Un prieten sau o persoană apropiată, aflată în cercul de cunoștințe, îți poate face o propunere de colaborare care să te ajute pe viitor să-ți echilibrezi situația financiară. Încearcă să fii cât mai sociabilă cu putință!

Balanţa

O veste venită de la o persoană aflată în străinătate sau un eveniment care nu te implică în mod direct îți poate afecta starea de spirit și te poate determina să-ți pui întrebări existențiale și să treci printr-o perioadă de meditație.

Scorpion

Ești în centrul atenției și te bucuri de aprecierea celor din jur, prin urmare nu este exclus ca astăzi, un membru al familiei, să te surprindă cu un cadou absolut neașteptat.

Săgetător

Șansele de a semna un contract sau de a demara un nou proiect ce-ți va aduce sume substanșiale în conturi sunt foarte mari. Îndreaptă-ți atenția către potențialii parteneri de afaceri!

Capricorn

Este foarte probabil să ți se propună sau chiar să pleci într-o delegație în interes profesional, însă îți recomandăm să fii prudentă la dialogurile întreținute la drum. Nu face dezvăluiri prea personale!

Vărsător

Dacă ești într-o relație, te vei convcentra pe partener și pe găsirea celor mai bune soluții ca aceasta să funcționeze. Te entuziasmezi și simți nevoia de a petrece mai mult timp împreună cu iubitul. Aaspectele astrologice sunt benefice și celor singuri care sunt în căutarea unui partener.

Peşti

Poți purta o discuție cu membrii familiei prin care să vă restabiliți anumite sarcini și responsabilități. De asemenea, interesul pentru locuință, pentru reamenajarea acesteia, crește semnificativ și ar fi timpul să dai curs dorințelor în acest sens.