Horoscopul zilei de 23 iunie 2019

Berbec

Cheful de relaxare pe care-l ai astăzi îți va conduce pașii în natură, în locuri pe care nu le-ai mai vizitat sau care acum reușeșsc să prindă altă formă, să-ți ofere altă energie.

Taur

Prietenii sunt în centrul atenției și reușești să te detensionezi în mijlocul lor. Momente plăcute, situații haioase, dezvăluiri intime și distracție cât cuprinde se anunță.

Gemeni

Poți primi aprecieri, aplauze și recompense din partea unor cunoscuți și te vei simți în al noulea cer. Nu te mândri prea tare că riști să cazi în cealaltă extremă.

Rac

Preferi liniștea și chiar te-ai putea retrage în mijlocul naturii, într-un loc liniștit. Nevoia de spiritualitate și de credință le vei resimți puternic în această zi.

Leu

Primești un cadou material sau o sumă de bani neașteptată îți intră în conturi. Poți reuși să rezolvi niște probleme financiare astăzi, să achiți niște datorii.

Fecioară

Azi șansele de a intra în conflicte cu persoana iubită sunt foarte mari și te sfătuim să cauți armonia și echilibrul în dialog, dar și în acțiuni. Câteodată analizezi cam mult și asta poate enerva și deranja.

Balanţa

După o perioadă stresantă, astăzi simți nevoia să stai departe de lume, de griji și discuții. Poți lua o carte și te poți retrage în mijlocul patului.

Scorpion

Ești emoțivă, melancolică și excesiv de sentimentală, prin urmare ne așteptăm să-i inunzi cu dragoste pe cei din jur. Momente frumoase în cuplu.

Săgetător

Te preocupă reorganizarea și reamenajarea casei și nu este exclus să faci niște cheltuieli neplanificate în caest scop.

Capricorn

Dacă pleci la drum astăzi încearcă să fii prudență și să conduci cu grijă. Se întrevăd dialoguri supărîtoare, neplăcute și deranjante.

Vărsător

Se întrevăd dialoguri legate de bani. Este posibil să fii nevoită să umbli la economii sau din contră, să ți se returneze o datorie. Mici câștiguri financiare.

Peşti

Este o zi foarte bună pentru a-ți exprima emoțiile, pentru a face declarații de dragoste și pentru a-ți recunoaște sentimentele în fața cuiva. Dai dovadă de o energie molipsitoare.