Horoscopul zilei de 23 iunie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec își dedică ziua liberă pentru a rezolva niște sarcini de la job sau pentru a finaliza un proiect.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor avea o discuție serioasă cu partenerul și vor încerca să pună la punct niște aspecte legate de relația de cuplu care nu sunt pe placul lor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni se pot confrunta cu niște probleme de sănătate, posibil o stare de epuizare mai accentuată și sunt sfătuiți să se odihnească mai mult.

Rac

Cei născuți în zodia Rac trec prin trăiri emoționale puternice. O persoană din trecut îi poate răscoli și le poate schimba gândirea și viziunea asupra vieții.

Leu

Cei născuți în zodia Leu trec printr-o stare emoțională proastă, o suferință sentimentală se poate să le favorizeze un rău general.

Fecioara

Cei născuți în zodia Fecioară se vor certa cu partenerul de cuplu și cel mai probabil vor arunca cuvinte pe care mai târziu le vor regreta.

Balanta

Cei născuți în zodia Balanță inițiază demersuri pentru a intra în posesia unei sume de bani, însă pot fi surprinși de niște obstacole neplanificate.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion refulează în cercul de prieteni, sunt agresivi verbal cu cineva drag și apoi sunt cuprinși de regrete și vor încerca să îndrepte situația.

Sagetator

Cei născuți în zodia Săgetător sunt nostalgici, sentimentali, iar melancolia îi determină să dezvăluie secrete și informații pe care s-ar putea mai târziu să regrete că le-au mărturisit.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea să fie nevoiți să-și amâne niște planuri din cauza unor prieteni neserioși sau ca urmare a unei discuții cu partenerul.

Varsator

Cei născuți în zodia Vărsător sunt interesați de cursuri de dezvoltare profesională sau optează pentru niște studii care să-i ajute să avanseze la locul de muncă.

Pesti

Cei născuți în zodia Pești devin mai sensibili decât de obicei și aleg să-și petreacă timpul cu cei dragi și ăși mărturisesc sentimentele cu mai multă ușurință decât de obicei.

Vă recomandăm: