Horoscopul zilei de 23 iulie 2019

Berbec

Mare atenție la cum comunici la locul de muncă. Ai putea să nu fii înțeleasă așa cum îți dorești și să apară probleme într-un proiect important.

Taur

Comunicarea din cuplu lipsește cu desăvârșire, iar lucrurile încep s-o ia razna. Străduiește-te să te implici mai mult. Dacă partenerul nu dorește să vorbească, poate e timpul să încheiați relația.

Gemeni

Ai nevoie de bani și un prieten foarte apropiat se oferă să te ajute. Cu ocazia asta, afli că și el a trecut prin momente similare. Empatizați, iar asta vă apropie.

Rac

Îți pui sufletul pe tavă în fața cuiva și îți place ce remarci... Vă completați unul pe celălalt perfect, chiar dacă nu e vorba de ceva amoros, ci mai degrabă de o relație de prietenie.

Leu

Ești în punctul în care trebuie să iei o decizie destul de dificilă și, după ce analizezi totul cu grijă, te hotărăști la varianta cea mai puțin previzibilă pentru cei din jur. O să-i surprinzi pe toți.

Fecioară

Orice s-ar întâmpla azi, menține-ți calmul. Ai nevoie, mai ales dacă lucrezi în domeniul financiar-bancar. Nu lua decizii impulsive și nu încheia relații.

Balanţa

Veștile pe care le primești azi sunt bune și asta îți dă încredere să mergi mai departe. Ai grijă totuși să nu iei decizii pe care mai târziu le-ai putea regreta.

Scorpion

Azi planetele se aliniază perfect în calea ta și te bucuri de o zi nesperat de frumoasă, ca o vacanță în timpul săptămânii. O să râzi, o să te relaxezi, o să vezi altfel lucrurile.

Săgetător

Ai putea face rost de bani sau ai putea primi un dar scump azi. Ai grijă să îi mulțumești persoanei care îți face cadoul, cu atât mai mult că e o persoană care face asta doar pentru a te ajuta.

Capricorn

Azi e timpul să accepți că nu poți deține controlul asupra tuturor lucrurilor și că nu e rușinos să ceri ajutorul oamenilor apropiați. O să vezi că e chiar reconfortant.

Vărsător

Primești vești legate de o plecare, o deplasare și, din păcate, nu sunt chiar bune. Păstrează-ți calmul și optimismul, ai să vezi că totul se va rezolva.

Peşti

Problemele în cuplu te-ar putea determina să-ți înșeli partenerul azi, chiar dacă doar la nivel emoțional. Mare grijă, te cam joci cu focul în ultima perioadă. Hotărăște-te ce vrei.