Horoscopul zilei de 23 iulie 2018

Berbec

Este timpul să iei decizii importante, legate de locul de muncă, fiind mult mai atent la detalii, la colaboratori și la ideile care te-ar putea propulsa pe o nouă treaptă, în plan profesional. Dai dovadă de inspirație creatoare, de optimism și încredere în forțele proprii.

Taur

Este momentul să descoperi iubirea, să dezvolți un hobby, să colaborezi cu oameni aflați la mare distanță, ba chiar să dai curs unor invitații de a pleca peste hotare. În familie pot avea loc schimbări bruște.

Gemeni

Ești într-o continuă agitație, vorbești mult la telefon, călătorești, interacționezi cu tot felul de persoane. Ai multă energie mentală și ai sentimentul că ceilalți nu reușesc să țină pasul cu tine. Concentrează-te pe acțiunile imediate.

Rac

Ești curios, dornic să fii la curent cu noutățile din cât mai multe domenii, pentru că îți vine greu să te împarți între dorința de a călători și aprofundarea unui hobby.

Leu

Este momentul să valorifici propriile abilități, să primești recompense în plan material. Cu toate acestea, sunt multe datorii de plătit, venindu-ți foarte greu să observi beneficiile muncii tale susținute. Nu te descuraja! Ești o persoană hotărâtă, plină de ambiție.

Fecioară

Ești interesat de schimbul de informații, gata oricând să comunici cu ceilalți, să te lansezi în tot felul de discuții. Relația cu partenerul de viață este pusă acum sub semnul întrebării, având sentimentul că sunt lucruri care ar trebui spuse.

Balanţa

Te poți confrunta cu probleme de sănătate, care pot fi remediate destul de ușor, dacă te concentrezi mai mult pe propriile nevoi și ești într-adevăr dispus să „sacrifici” din bugetul familiei, pentru a face niște investigații medicale serioase.

Scorpion

Ești pus pe drumuri, încă de începutul acestei zile. O excursie alături de prieteni este binevenită, având astfel șansa de a porni niște proiecte de anvergură. Nu te hazarda! Ține cont și de sfaturile partenerului de viață, altfel riști să cazi într-o capcană din care cu greu vei mai putea ieși.

Săgetător

Au loc schimbări importante în plan profesional, fapt care îți poate aduce beneficii financiare. Trebuie însă să găsești o cale pentru a putea împăca planul profesional cu cel familial. Relația cu persoane aflate în străinătate te poate ajuta să iei decizii importante.

Capricorn

Simți dorința de a lua legătura cu oameni noi, grupuri în cadrul cărora simți că ai capacitatea și ocazia de a a te transforma, de a te exprima la adevărata ta valoare. Poate fi și o perioadă de revelații, de găsire a unui nou sens, în plan spiritual.

Vărsător

Ascultă-ți intuiția și nu te avânta în afaceri, parteneriate care sunt tentante, la prima vedere. Ghidează-te după propriile aspirații, ascultă-ți sufletul și concentrează-te pe direcția aleasă.

Peşti

Au loc transformări importante, legate de locul de muncă. Te poți considera norocos, pentru că ești susținut de către superiori pentru a putea să-ți împlinești idealuri la care doar visai, cu ceva ani în urmă.