Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2020

Berbec

Azi s-ar putea să ai mai mult curaj ca niciodată și să-ți cer niște drepturi profesionale, însă ai grijă să nu dai naștere unor conflicte de amploare cu superiorii.

Taur

Cauți adevărul în jurul tău și asta ți-ar putea aduce nemulțumiri. În orice caz, este o zi bună să clarifici situații lăsate nerezolvate.

Gemeni

Din punct de vedere financiar nu este deloc o zi favorabilă. Orivce demers ai face astăzi pentru a intra în posesia unei sume de bani îți va fi respins, anulat sau amânat.

Rac

Simți nevoia să te îndepărtezi de ceea ce te face să suferi, iar dacă este vorba de partener s-ar putea ca astăzi să nu fii dispusă la compromisuri și împăcări.

Leu

Sarcinile și responsabilitățile profesionale te obosesc și te acaparează și te sfătuim să nu te suprasoliciți. Atenție la micile accidentări care-ți pot strica și mai mult ziua!

Fecioară

Zona sentimentală este un punct de interes al zilei, însă mai degrabă vedem să vrei să clarifici lucruri cu tine decât cu partenerul. Dacă ești părinte, concentrează-ți atenția mai mult asupra copiilor, este posibil să fie nevoie de mai multă implicare în creșterea și educarea lor.

Balanţa

Relațiile cu familia sunt tensionate și cu greu accepți autoritatea acestora. S-ar putea să fii nevoită, însă, să-ți petreci mare parte din zi acasă.

Scorpion

Ești foartea atentă la ceea ce vorbești și la ceea ce ți se transmite și acest aspect te-ar putea ajuta foarte mult să obții ceea ce-ți dorești, mai ales dacă ai nevoie de o informație.

Săgetător

Reglementările salariale de la locul de muncă te-ar putea deranja foarte mult și poți simți că implicarea ta a fost gratis. Încearcă să te reorientezi sau luptă pentru a-ți obține drepturile.

Capricorn

Cu Luna în tranzit ptin semnul tău ești mai energică și mai pusă pe fapte, însă, totodată, vei simți nevoia să-ți canalizezi atenția asupra ta. Fii mai blândă cu cei dragi și evită atitudinea radicală!

Vărsător

Azi va trebui să ai mai multă grijă la sănătate și să eviți să te enervezi. Stresul te poate afecta peste măsură. De asemenea, nu mai pune la suflet tot ce auzi și încearcă să te relaxezi mai mult.

Peşti

S-ar putea să fii obligată să colaborezi cu cineva cu care nu-ți dorești. Se întrevăd tensiuni în grupul de prieteni sau în anturajul din care faci parte și te sfătuim să dai dovadă de diplomație.