Horoscopul zilei de 23 ianuarie 2019

Berbec

Atenție la conflictele cu cei din jur. Situația poate degenera, mai ales la locul de muncă, iar un moment de impulsivitate te-ar putea face să-ți dai demisia pe loc. Mai gândește puțin lucrurile înainte de astfel de hotărâri.

Taur

Azi ai chef să spargi tiparele și să faci o nebunie. Încearcă să păstrezi totul în limitele bunului simț și nu risca aiurea. O aventură amoroasă în care te arunci acum ți-ar putea da peste cap total planurile de viitor.

Gemeni

Orice ai face azi, trebuie să ai grijă și la părerile celor din jur, mai ales la părerea partenerului de cuplu. Nu lua decizii radicale pe cont propriu, mai ales dacă îi afectează și pe alții, și nu promite lucruri pe care știi că nu le poți realiza.

Rac

Azi te joci cu focul și știi asta prea bine. Îți asumi riscuri inutile, te arunci în discuții fără sens și nu acorzi deloc atenție celor din jur care încearcă să te calmeze. E o perioadă complicată pentru tine.

Leu

E posibil să te simți ciudat azi, poate și din cauza faptului că ai tot amânat să te odihnești și ai tras cât ai putut de tine. Ai nevoie de somn și de relaxare și dacă nu o să-ți oferi șansa de a te reface psihic nu vei ajunge nicăieri nici la locul de muncă.

Fecioară

Azi sunt șanse mari să primești vești bune legate de o investiție ori de actele care au legătură cu o investiție. Până spre după-amiază o să te bucuri de ceea ce afli, dar spre seară cineva din familie ți-ar putea strica dispoziția.

Balanţa

Azi sunt avantajate discuțiile pe teme financiare, așa că dacă voiai să ceri un avans, un împrumut ori un credit, acum e momentul. Ai grijă însă la micile accidente spre care se pare că ai o predispoziție.

Scorpion

Ai lipsă de energie și de chef. Nu te mai mulțumește nimic, nu te mai bucură nimic. E timpul să îți verși amarul pe umărul cuiva și să faci ceva ce îți face cu adevărat plăcere. Trebuie să ieși din starea asta!

Săgetător

Azi primești informații legate de o persoană dragă și de modul în care aceasta a gestionat o situație din trecut. O să te supere ceea ce afli, dar trebuie să înțelegi că n-ai ce face. Nu are rost să încerci să reglezi tu lucrurile.

Capricorn

Azi e o zi a contrastelor. Pe de o parte lucrurile îți ies perfect, pe de altă parte ai ghinion peste ghinion. E vina astrelor, obișnuiește-te cu asta și mergi mai departe. Nu prea există soluții.

Vărsător

Să tot ai zile ca cea de azi. Ai noroc de dimineața până seara, primești vești bune și niște bani se întorc la tine. Ai parte doar de stări și emoții pozitive, iar asta te emoționează și te face să fii mai recunoscătoare ca oricând.

Peşti

Azi încearcă să nu semnezi contracte importante, să nu faci promisiuni și să nu accepți lucruri pe loc. E posibil ca niciunul din planurile de azi să nu funcționeze, așa că mai bine ai grijă și eviți tot ce se poate evita.