Horoscopul zilei de 23 februarie 2019

Berbec

Cu toate că dai dovadă de foarte multă energie și poți fi greu de stăpânit, te sfătuim să nu-ți reverși starea într-un mod negativ asupra celor din jur. Poți intra în conflicte foarte ușor cu partenerul de viață.

Taur

Dai dovadă de o moralitate ieșită din comun și tinzi să fii foarte justițiară, aspecte care te pot pune într-o lumină bună, însă, duse la extrem, te pot face nesuferită în fața celorlalți.

Gemeni

Ai poftă să socializezi, să te distrezi și să faci lucruri ieșite din comum, dar nu prin gradul de risc, ci prin gradul de complexitate. Poți fi atrasă de activități pe care altă dată le-ai fi respins.

Rac

Îți propui să-ți dedici ziua activităților gospodărești, însă vei fi surprinsă să vezi cât de greu reușești să te mobilizezi. În unele cazuri, discuțiile cu membrii familiei îți pot răpi tot timpul, dar și... tot avântul.

Leu

Te sfătuim să fii atentă la tot ceea ce se discută în jurul tău. Poți afla informații valoroase care să te ajute pe viitor, dar și secrete despre persoane pentru care tu ai fi garantat că nu-ți ascund nimic.

Fecioară

Te sfătuim să fii atentă ce semnezi astăzi, ce bani dai cu împrumut și mai ales cui îi dai. Nu este exclus să existe nereguli în acte, în facturi și chitanțe.

Balanţa

Pare că astăzi nimic nu te poate enerva și nici nu te poate abate de la planurile tale. Îți îndeplinești poftele și-ți satisfaci curiozitățile cele mai ciudate. Predispoziție către distracție, relaxare și socializare.

Scorpion

Treci printr-o serie de stări astăzi de natură să te epuizeze atât fizic, cât și psihic. De la agonie la extaz, de la relaxare la stres, de la detașare la acțiune, toată ziua îți va fi amprentată de trăiri contradictorii care-ți pot favoriza stări confuze.

Săgetător

Îți petreci ziua alături de prieteni și poți avea parte de surprize plăcute din partea acestora. Nu este exclus să primești un cadou sau o invitație la un eveniment, într-o vacanță sau într-un loc pe care-ți doreai să-l vezi de multă vreme. Moment bun pentru a lămuri o problemă de cuplu.

Capricorn

Continui să te stresezi pentru o problemă de la locul de muncă sau care are legătură cu un parteneriat, cu o colaborare. Cei care au afaceri personale am putea chiar spune că nu se vor odihni deloc astăzi.

Vărsător

Îți petreci ziua studiind sau informându-te despre niște subiecte atipice stilului tău și faci asta pentru că nu vrei să fii niciodată prinsă nepregătită sau pe picior greșit. Seara poți participa la evenimente culturale sau artistice.

Peşti

Îți faci o strategie financiară bine pusă la punct cu ajutorul căreia sprei să reușești să-ți reechilibrezi veniturile, însă către seară, probabil și din cauza ostenelii, vei avea tendința de a arunca totul la gunoi și de a cheltui peste măsură în compania persoanei iubite.