Horoscopul zilei de 23 decembrie 2019

Berbec

Ai toate șansele să primești aprecieri la locul de muncă, să te bucuri de un moment de succes care nu este exclus să fie încununat de o primă, un bonus la salariu.

Taur

Este o zi favorabilă să înveți ceva nou care să te ajute în expansiunea profesională. Poți participa la un curs, un seminar sau poți da un test, poți participa la un interviu de angajare. Indiferent ed activitate, vei avea succes.

Gemeni

Este posibil ca cineva să te ajute cu o sumă de bani de care aveai nevoie și nu este deloc exclus să-ți fie oferită cu titlu de cadou.

Rac

Un colaborator sau asociat îți poate face o surpriză neașteptată, iar acest aspect te va bucura. Poți primi inclusiv o propunere de parteneriat, de colaborare pe care te sfătuim să nu o refuzi.

Leu

Este posibil ca la locul de muncă să primești niște sarcini suplimentare sau o activitate de ultimă oră să-ți dea peste cap programul deja stabilit.

Fecioară

Activitățile creative sunt foarte bine aspectate azi și ai șanse să obții un succes important dacă-ți pui în valoare talentele native.

Balanţa

Te preocupi de activitățile casnice și gospodărești. Ești pe ultima sută de metri cu curățenia și ai parte de toată energia necesară pentru a o definitiva, ba chiar și pentru a pune cozonacii la cuptor.

Scorpion

Comunicarea este punctul tău forte astăzi și nu este exclus să negociezi în favoarea ta un contract sau să obții ceea ce-ți dorești în urma unui dialog.

Săgetător

Primești o sumă de bani neașteptată sau poate este vorba de o primă de sărbători sau un bonus de performanță pentru munca depusă de-a lungul anului.

Capricorn

Soarele tocmai a intrat în semnul tău și tu radiezi asemeni lui. Vei da dovadă de multă energie, vitalitate și o stare de spirit foarte bună, invidiată de cei din jur.

Vărsător

Ești destul de tăcută astăzi și este posibil ca starea ta, dacă nu este declanșată de o afecțiune cronică, să fie declanșată de o amintire, de o persoană din trecut care te caută.

Peşti

Un prieten te poate surprinde cu sinceritatea de care dă dovadă și tu, cel mai probabil, nu vei ști cum să reacționezi pe moment. După ce te aduni, gândește-te profund la ceea ce ți-a spus și extrage esențialul din mesajul său. Posibil să te ajute în evoluție.