Horoscopul zilei de 23 decembrie 2018

Berbec

Poți primi o sump de bani sau un cadou de la cineva din familie, iar partenerul de cuplu te poate surprinde cu o invitație în oraș sau într-o minivacanță.

Taur

Îți faci niște planuri de viitor foarte stricte și nu este exclus să-ți îndrepți atenția către continuarea studiilor sau către un domeniu nou pentru tine pe care-ți dorești să-l exploatezi.

Gemeni

O discuție cu partenerul de viață îți poate strica starea de bună dispoziție și te poate forța să arunci vorbe pe care nu-ți dorești să le spui și pe care, mai mult ca sigur, ulterior le vei regreta.

Rac

Ai ocazia să-ți pui în evidență talentele artistice și sfatul nostru este să dai tot ce ai mai bun din tine. Perioadă favorabilă pentru creație.

Leu

Simți nevoia acută de odihnă, de relaxare, de liniște și sfatul nostru este să profiți de această zi liberă din plin pentru a te pune pe picioare. Evită dialogurile obositoare și persoanele negativiste!

Fecioară

Ai ocazia să petreci momente frumoase alături de prieteni, însă te sfătuim să ai grijă. Unii dintre aceștia s-ar putea să deschidă subiecte care să nu fie pe placul tău și astfel să intrați în conflict.

Balanţa

Unele probleme mai vechi, situații sau evenimente din trecut, se pot reactualiza și îți pot strica toată starea de bună dispoziție cu care te-ai trezit. Încearcă să eviți amintirile! Gândește pozitiv și orientat către viitor!

Scorpion

Orice decizie ar trebui să iei astăzi, te sfătuim să o cântărești bine înainte. Este posibil ca pe fondul unei instabilități emoționale să dai verdicte greșite.

Săgetător

Dai dovadă de un orgoliu mare astăzi și ai impresia că toată lumea trebuie să-ți facă pe plac. Ei bine, nu-i nici pe departe așa. Sfatul nostru este să nu te impui în fața celor dragi și să lași atitudinea autoritară pentru altă dată.

Capricorn

Poți întâmpina niște dificultăți financiare. Vei intra cu dificultate în posesia unei sume de bani, însă nu te speria pentru că până seara totul se va aranja. Perioadă bună pentru a petrece timpul cu familia.

Vărsător

Poți intra în discuții contradictorii cu partenerul de viață pe teme absolut banale. După ce vă criticați și vă reproșați reciproc atitudini, gesturi și cuvinte, sfatul nostru este să vă strângeți mâna. Până la urmă, mai este doar un pas până la Crăciun!

Peşti

Poți fi dezamăgită de atitudinea partenerului de viață (care nu pare a fi ceea ce te-a făcut să crezi) sau chiar de un prieten care poate depăși această limită și îți poate face avansuri.