Horoscopul zilei de 23 decembrie 2017

Berbec

De azi Mercur intră în mers direct și vei observa că vei fi mai puțin preocupată să dezlegi misterul și sensul vieții. Vei fi mai comunicativă și mai bine dispusă decât ai fost în ultimele trei săptămâni și acest aspect îți va inlesni relațiile cu cei din jurul tău.

Taur

De azi Mercur intră în mers direct și te vei simți mai stăpână pe situația ta financiară, ba chiar vei face un calcul și vei observa că ești pe plus, prin urmare poți începe goana după cadourile de Crăciun.

Gemeni

De azi Mercur intră în mers direct și acest aspect îți este extraordinar de favorabil în semnarea unor acte. Prin urmare, dacă ai amânat niște proiecte sau negocieri, acum le poți finaliza. Poate fi vorba și despre petrecerea de Crăciun sau de Revelion care ți-a dat atâta bătaie de cap.

Rac

De azi Mercur intră în mers direct și acest aspect iți dă aripi și energie atât la capitolul sănătate, cât și la cel al muncii. Vei finaliza cu ușurință curățenia de Crăciun și vei întâmpina Ajunul cu energie maximă.

Leu

De azi Mercur intră în mers direct și aduce surprize plăcute în planul familiei și al partenerului. Posibil să primești o invitație de petrecere a Crăciunului într-un loc deosebit sau iubitul tău să-ți facă o propunere care să te bucure peste măsură.

Fecioară

De azi Mercur intră în mers direct și tu vei simți din plin traiectoria sa favorabilă. Te vei împăca cu o persoană dragă sau cineva din familie îți va da o veste bună de natură să-ți îmbunătățeascpă considerabil viața.

Balanţa

De azi Mercur intră în mers direct, așa că pregătește-te să faci minuni la capitolul comunicare cu membrii familiei. Cineva îți va face un cadou neașteptat sau se va apropia de tine mai mult decât de obicei, aspect care te va bucura foarte tare și te va face să te simți în siguranță.

Scorpion

De azi Mercur intră în mers direct și aduce cu sine rezolvarea unor situații care te-au frământat în ultima perioadă. Posibil ca în Ajun de Crăciun să ți se îndeplinească o mare dorință legată de un proiect în care ai depus mult suflet.

Săgetător

De azi Mercur intră în mers direct și acest aspect îți va consolida relațiile de prietenie si va favoriza legarea unora noi. Așteaptă-te să primești cadouri și invitații de la cei dragi pentru petrecerea Sărbătorilor. Vei avea nevoie de un plan pentru a-i mulțumi pe toți.

Capricorn

De azi Mercur intră în mers direct și o să-și recapeți liniștea de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit ultimele pregătiri pentru Crăciun. O veste legată de un proiect pe care îl desfășori te va surprinde și te va bucura totodată.

Vărsător

De azi Mercur intră în mers direct și acest aspect va favoriza relația cu membrii familiei. Te vei bucura de întâlniri în cercul de prieteni și partenerul te viață va deveni mai prezent și mai activ în relația de cuplu.

Peşti

De azi Mercur intră în mers direct și îți va ușura comunicarea cu cei dragi, mai ales cu părinții, frații și copiii. Cineva din anturaj îți va dezvălui un secret, iar tu îi vei fi recunoscătoare pentru încrederea acordată.