Horoscopul zilei de 23 august 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec se vor concentra pe sarcinile de la locul de muncă și vor da dovadă de  eficiență. Este momentul să finalizeze un proiect rămas restant.

Taur

Cei născuți în zodia Taur trebuie să dea dovadă de tact și diplomație în relațiile cu colegii de muncă deoarece este posibil să intre în conflict cu aceștia, fapt ce le-ar putea afecta imaginea în fața superiorilor.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni este recomandat să se bazeze pe intuiție astăzi, în special în tranzacțiile financiare pe care le au de făcut. Posibil să intre cu dificultate în posesia unei sume de bani.

Rac

Cei născuți în zodia Rac ar trebui să evite deplasările astăzi deoarece există riscul de accidente, inclusiv traumatisme de care pot avea parte în propria locuință.

Leu

Cei născuți în zodia Leu pot intra în conflict cu partenerul de cuplu ca urmare a situației financiare care devine din ce în ce mai nemulțumitoare, iar grijile în acest sens îi copleșesc pe nativi.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot intra fără voia lor într-un conflict la locul de muncă. Nativii pot suferi de pe urma unor vorbe, bârfe, zvonuri nefondate.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță ar trebui să se odihnească mai mult și să evite activitățile stresante și obositoare, inclusiv călătoriile lungi.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion se preocupă de rezolvarea unor sarcini administrative, însă contextul astral denotă nemulțumirea acestora vizavi de un prieten care trebuie să le fie alături și să-i ajute și care, posibil, să-i lase baltă.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător vor avea parte de momente de armonie și liniște în relația de cuplu, iar nativii ar trebui să profite de acest context astral favorabil pentru a-și consolida relația de cuplu.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn ar putea avea parte de un eveniment care să le dea peste cap tot programul. Posibil să fie vorba de o călătorie în interes de servici.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o stare de oboseală mai accentuată astăzi și din acest motiv să devină irascibili, aspect care se va răsfrânge și asupra partenerului de cuplu.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești ar trebui să acorde mai multă atenție partenerului de cuplu care va avea tendința să se îndepărteze dacă va fi în continuare tratat cu indiferență. O cină romantică și o sticlă de vin roșu ar putea să vă scoată din impas.