Horoscopul zilei de 23 august 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Berbec

Urmează o zi obositoare pentru tine, așa că pregătește-te să faci față. Din fericire, ai colegi buni la locul de muncă, colegi care te vor ajuta să treci peste toate provocările zilei. Va trebui să le mulțumești cumva, la final, așa că gândește-te la o surpriză frumoasă cu care să îi bucuri.

Taur

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Taur

Problemele îți dau târcoale încă de la primele ore ale dimineții. Ai putea avea probleme cu un obiect de care ai mare nevoie - poate cu mașina, poate cu calculatorul - cert e că nu vor fi atât de ușor de rezolvat precum credeai tu, și vor necesita și o investiție financiară destul de mare.

Gemeni

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Gemeni

Partenerul de viață nu e de acord cu ceva ce tu îți doreai foarte mult. Poate o vacanță, poate un obiect valoros pe care voiai să ți-l cumperi. Până la urmă, ar fi bine să vorbiți deschis și să afli de ce nu este de acord... fiecare are dreptul să-și cumpere ce vrea, atâta timp cât o face din propriul buget.

Rac

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Rac

Te descurci de minune la locul de muncă, iar cineva îți remarcă eforturile. Sunt șanse să primești o veste bună azi, legată de job - poate chiar o mărire de salariu! Încearcă să fii motivată de această veste bună, nu să te culci pe o ureche. Așteptările devin din ce în ce mai mari.

Leu

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Leu

Ai parte de o zi super relaxantă, liniștită, exact așa cum îți doreai de multă vreme. Primești vizita unei persoane dragi, poate mergi la o plimbare sau poate pleci mai devreme de la locul de muncă și ajungi la masaj sau la sala de sport, pentru o scurtă sesiune de răsfăț. Oricum ar fi, o să-ți placă ziua de azi.

Fecioară

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Fecioară

Vorbești mult uneori, poate prea mult, și mai spui și prostii, fără să-ți dai seama. Dacă vei continua așa sunt șanse ca oamenii să înceapă să te evite, tocmai pentru că-ți bagi nasul prea mult în viețile lor. Mai bine vezi-ți de treabă și încearcă să te stăpânești.

Balanţa

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Balanță

Ziua de azi te prinde cu treburile de la serviciu neterminate, ceea ce ar putea reprezenta o problemă, mai ales dacă șefii își vor da seama de asta. Străduiește-te să nu mai rămâi cu treaba pe ultima sută de metri și mai ales să nu le mai ascunzi superiorilor tăi anumite detalii. Asta dacă nu vrei să rămâi fără job.

Scorpion

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Scorpion

Cineva te roagă să îl ajuți într-o privință și, chiar dacă nu-ți surâde deloc ideea, o să te oferi s-o faci. Până la urmă și tu ai primit ajutor de la alții, atunci când ai avut nevoie, așa că este de înțeles. Totuși, răspunde la această rugăminte cu zâmbetul pe buze, nu morocănoasă, pentru că persoana respectivă își va da seama dacă o ajuți de drag sau nu.

Săgetător

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Săgetător

Descoperi că cineva din cercul apropiat de prieteni ți-a ascuns ceva sau te-a mințit, iar asta te enervează la culme pentru că nu te așteptai la așa ceva din partea acelei persoane. O să te superi și o să ai o stare proastă pentru tot restul zilei.

Capricorn

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Capricorn

Din fericire, azi ai o zi grozavă, marcată mai ales de câștiguri financiare. Zilele trecute nu ți-a mers la fel de bine, dar uite că azi în sfârșit răsare soarele și pe strada ta, metaforic vorbind, și vei primi fie un bonus, fie o mărire de salariu, fie un premiu consistent.

Vărsător

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Vărsător

Problemele de sănătate îți dau bătăi de cap azi. Mergi la medic dacă nu vrei ca lucrurile să se agraveze și să te trezești la spital, atunci când îți va fi lumea mai dragă. Până la urmă, trebuie să recunoști că ți-ai neglijat sănătatea și să-ți asumi ceea ce se întâmplă acum.

Peşti

Horoscopul zilei de 23 august 2017 - Pești

Te îndrăgostești la prima vedere de o persoană de la locul de muncă și, cu toate că e posibil să afli că acea persoană este într-o relație stabilă, ești dispusă să faci orice pentru a o cuceri. Ai grijă! Nu te juca cu focul pentru că s-ar putea să te arzi singură!