Horoscopul zilei de 23 aprilie 2019

Berbec

Ai tendința de a cheltui mai mult decât trebuie, însă și șansele de a primi o sumă de bani neașteptată sunt mari. Moment favorabil investițiilor financiare.

Taur

Poți avea parte de momente de agitație, irascibilitate și ești dispusă să faci schimbări majore, fie legate de personalitate, fie legate de carieră. Te sfătuim să lași impulsivitatea deoparte și să abordezi o gândire rațională.

Gemeni

Nu ești în apele tale și riști să iei decizii proaste pe care să le regreți ulterior. Te sfătuim să ai răbdare și să lași timpul să decidă pentru tine. Atenție la sănătate! Te poți confrunta cu simptome ale unor afecțiuni mai vechi.

Rac

În cercul de prieteni se întrevăd discuții în contradictoriu, momente tensionate și chiar se pot arunca vorbe grele și reproșuri acide.

Leu

Poți primi o veste absolut neașteptată legată de sectorul socio-profesional. Dacă pândeai o avansare în funcție, azi ai putea avea parte de o surpriză plăcută.

Fecioară

Dacă te decizi să pleci într-o călătorie, te sfătuim să urmărești cu atenție detaliile deplasării pentru a nu avea parte de surprize. Moment bun pentru a te înscrie la un curs.

Balanţa

Ai șanse mari astăzi să ți se returneze o datorie, să intri în posesia unei moșteniri sau, de ce nu, să pui bazele unei afaceri cu persoana iubită. Atenție la ideile sclipitoare care se pot contura astăzi!

Scorpion

Conflictele cu persoana iubită pot fi diminuate dacă reușești să te calibrezi la energia sa. Încearcă să renunți la posesivitatea caracteristică și la gelozii și totul poate reintra în normal.

Săgetător

La locul de muncă poți avea parte de surprize absolut neașteptate, însă încearcă să le dai o conotație pozitivă. Te sfătuim să acorzi mai multă atenție sănătății.

Capricorn

Este o zi bună pentru a reaprinde pasiunea în cuplu și pentru a te dedica activităților cu copiii. Sunt favorizate activitățile sportive și cele artistice. Profită!

Vărsător

Ai ocazia să lămurești niște detalii legate de locuință sau de o situație care vizează membrii familiei. Încearcă să te folosești de optimismul caracteristic pentru ca lucrurile să meargă în direcția dorită de tine.

Peşti

Șansele de a intra în posesia unei sume de bani sunt foarte mari astăzi și nu este exclus să fie chiar vorba de o mărire de salariu. Oricum, încearcă să nu-ți cheltui economiile!