Horoscopul zilei de 23 aprilie 2018

Berbec

Se anunță un început de săptămână minunat. Pe plan profesional reușești să duci la bun sfârșit un proiect și este posibil să primești chiar aprecieri din partea șefilor sau a persoanelor din conducere.

Taur

Te macină niște gânduri legate de o persoană aflată în străinătate și te concentrezi foarte greu la atribuțiile și sarcinile de la locul de muncă.

Gemeni

O discuție cu o persoană mai în vârstă te poate pune gânduri și te poate face să-ți reconsideri atitudinea asupra unui aspect legat de o acțiune sau persoană din trecut.

Rac

Te simți obosită și nu este tocmai o stare ideală pentru a începe săptămâna. Nu ți-ar strica câteva zile de concediu de odihnă sau, cel puțin, niște suplimente alimentare care să-ți redea energia.

Leu

Relația cu cei din jurul tău devine tensionată ca urmare a unor vorbe aruncate la întâmplare și ar fi ideal să nu o condimentezi mai mult, ci să recunoști că te-a luat gura pe dinainte.

Fecioară

Munca este cuvântul de ordine al acestui început de săptămână, însă te vei simți motivat financiar și vei reuși să faci față tuturor provocărilor.

Balanţa

Starea de sănătate îți cam dă bătăi de cap pe fondul unei nevralgii și ai face bine să fii atentă la meniu și să nu te mai suprasoliciți la locul de muncă.

Scorpion

O discuție în familie, posibil cu copiii sau părinți, s-ar putea să-ți strice buna dispoziție la început de săptămână, însă cu calm și răbdare vei reuși să-ți revii pe linia de plutire.

Săgetător

Vei reuși să bați recordul la locul de muncă și să primești niște aprecieri din partea șefilor, fapt ce te stimulează să încerci să-ți renegociezi funcția în firmă.

Capricorn

Începi săptămâna cu treburi administrative legate de locuință. Amenajezi, reamenajezi sau faci cumpărături în acest sens, fapt ce te binedispune și te încarcă cu energie.

Vărsător

Nu ești mulțumită pe plan financiar și ai tendința să cauți vinovații în jurul tău. Poate ar fi o mai bună soluție daca ți-ai mai reduce din cheltuieli și ai face o listă cu necesități înainte de a pleca la cumpărături.

Peşti

Un acces de furie te-ar putea poziționa într-o lumină nefavorabilă în fața colegilor de muncă, iar acest aspect s-ar putea să aibă urmări negative mai târziu. Încearcă pe cât posibil să-ți menții calmul astăzi.