Horoscopul zilei de 22 septembrie 2019

Berbec

Veștile bune nu se mai opresc azi. Da, pare greu de crezut, mai ales după o perioadă așa de dificilă precum cea pe care ai traversat-o tu. Dar uite că azi soarele răsare pe strada ta și surprizele se vor ține lanț!

Taur

Acorzi atenție sporită familiei și chestiunilor care țin de familie. Ajuți un membru al familiei să înceapă un nou drum, îi dai sfaturi și îi ești alături așa cum poți. Azi nimic nu e mai important pentru tine decât acest aspect.

Gemeni

Te dedici trup și suflet unei pasiuni, iar rezultatele muncii tale nu vor întârzia să apară. Chiar dacă tu nu vezi asta ca pe o muncă, rezultatele excepționale te pot convinge să faci un pas și mai important în această direcție.

Rac

Astrele te îndeamnă de la spate să ai curaj să faci o schimbare în viața ta. E o schimbare la care visezi de mult, pe care ți-ai imaginat-o, și nu ar trebui să îți fie teamă.

Leu

Partenerul de cuplu are așteptări mari de la tine azi, dar tu refuzi să faci unele lucruri și sunt riscuri majore de a-ți dezamagi jumătatea. Ai grijă ce decizii iei și nu mai fi atât de încăpățânată.

Fecioară

E o zi bună pentru discutat afaceri, dar și pentru investiții, însă nu te arunca în cheltuieli inutile.

Balanţa

Nu e cea mai bună zi a ta, dar nu are rost să faci o dramă din asta. Acceptă că majoritatea avem și zile proaste și mergi mai departe. O să fie bine zilele următoare, ai să vezi. E doar un moment. Învață să gestionezi situațiile de genul acesta.

Scorpion

Orice ai face azi, încearcă să nu te cerți cu nimeni. Dacă simți că se apropie un conflict, mai bine lasă de la tine sau retrage-te pur și simplu. Nu e o zi bună pentru conflicte, te pot afecta pe termen lung, atenție!

Săgetător

Bucură-te de toată energia pozitivă pe care ziua de azi ți-o transmite și de toate situațiile prin care treci. E o zi din care poți învăța lecții importante.

Capricorn

E posibil ca azi să ai mai mult noroc decât ai putea crede. Sunt șanse mari să faci rost de bani.

Vărsător

Azi sunt șanse mari să primești vești legate de viitor sau vești care ți-ar putea afecta viitorul într-un sens pozitiv.

Peşti

Azi ai șanse să primești vești din sectorul financiar și la fel de posibil e chiar să cunoști pe cineva. O persoană interesantă, care ar putea face parte din viitorul tău.