Horoscopul zilei de 22 septembrie 2018

Berbec

Te relaxezi, în sfârșit, după o săptămână grea, dar nu uita că ai și azi treabă, din păcate. Spre după amiază o iar de la capăt și termini ce aveai de făcut, de data asta cel mai probabil lucruri casnice.

Taur

Sunt șanse mari ca azi să primești vești legate de o călătorie. O călătorie despre care tu nu știai nimic, dar în care fie vei fi nevoită să mergi, fie cineva se va ruga atât de mult de tine încât te va păcăli să mergi.

Gemeni

Ai o mulțime de lucruri de făcut acasă, multe promisiuni de ținut și lucruri de terminat pentru la serviciu, dar azi nu ai chef de nimic. O să stai în pat aproape toată ziua și s-ar putea să ai și o mică problemă de sănătate.

Rac

Refuzi să pleci urechea la niște zvonuri și bine faci pentru că de vor dovedi a fi false, oricum. Azi ai parte de relaxare, dar și de mici momente mai tensionate în cuplu.

Leu

Bucură-te de această zi grozavă, care îți e favorabilă în plan amoros. Nu e exclus să fii invitată la o cină romantică sau să primești un cadou scump.

Fecioară

Cuiva îi e dor de tine și îți spune asta pe tot parcursul zilei de azi. O să te facă să-ți schimbi toate planurile de week-end, iar spre seară ai putea pleca din oraș pentru a vedea această persoană.

Balanţa

Te preocupă ceva azi, dar nu știi cum să îi comunici asta și partenerului tău de cuplu. El se gândește la alte lucruri și își face griji pentru tine, mai bine îi explici asa cum poți, pentru a se calma.

Scorpion

Gândurile la o persoană mai tânără te macină. S-ar putea să vrei să-ți ceri scuze, dar să nu știi cum să procedezi. Să știi că nu e așa greu... spune-i direct și gata! Ia-ți inima-n dinți!

Săgetător

Reușești să primești cu demnitate o veste nu foarte bună, dar asta e viața... se mai întâmplă. Important e că ai o atitudine pozitivă care te va ajuta să depășești orice obstacol.

Capricorn

Nu-ți mai face atâtea griji pentru că n-ai de ce. Renunță la stres și viața ta se va schimba, ai să vezi. Dedică-ți ziua familiei și partenerului de cuplu și totul va fi ok.

Vărsător

Teama de a nu răni o persoană te face să îi ascunzi ceva. Mai bine îți faci curaj acum și îți asumi ca ar putea primi rău vestea, decât mai târziu când s-ar putea ca informația să fie devastatoare.

Peşti

E timpul să te bucuri de relaxare, de somn, de hobby-urile tale. N-ai mai avut de mult timp o zi liberă de dimineața până seara, așa că acum e timpul să profiți.