Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017

Berbec

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Berbec

Ziua de azi va fi plictisitoare pentru tine, până la un punct. La un moment dat, cineva de la locul de muncă sau poate un prieten îți va face o mărturisire care te va lăsa fără cuvinte. O să fii într-o ușoară stare de șoc apoi, dar va trebui să faci cumva față situației și să nu dezvălui acest secret nimănui.

Taur

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Taur

Ziua de azi înseamnă pentru tine o reușită importantă la locul de muncă, acolo unde reușești să îți impui ideile, chiar dacă inițial nimeni nu era de acord cu tine. Acum, azi, pe măsură ce rezultatele încep să apară, toată lumea îți va face complimente și îți va recunoaște meritele.

Gemeni

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Gemeni

Te îndrăgostești. Simplu, rapid, iremediabil. Așa cum o faci de fiecare dată, de altfel. Simți că nu mai poți să mănânci, să muncești, să dormi... Nu mai poți face nimic fără să te gândești la această nouă persoană din viața ta, iar gândul la ea îți aduce zâmbetul pe buze de fiecare dată.

Rac

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Rac

Ziua de azi înseamnă pentru tine muncă multă și rezolvarea unor proiecte mai vechi pe care, din diverse motive, nu le-ai terminat la timp. Azi va trebui să recuperezi orele pierdute pentru distracție și să faci cu adevărat mai multă treabă ca de obicei. Dar, până la urmă, e vineri - urmează două zile de relaxare!

Leu

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Leu

Șansele ca tu să câștigi o sumă de bani importantă azi sunt foarte mari. Și e posibil ca banii aceștia să fie unii neplanificați, neașteptați. O moștenire, un cadou sau poate un câștig neașteptat la un joc de noroc te va duce astăzi pe culmele fericirii.

Fecioară

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Fecioară

Bucură-te azi de o zi minunată din punct de vedere al relațiilor profesionale. E posibil să ajungi la un eveniment unde vei cunoaște oameni noi, influenți în domeniul în care lucrezi și tu, oameni care îți vor face niște propuneri de nerefuzat. Acceptă cu inima deschisă pentru că ai doar de câștigat!  

Balanţa

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Balanță

Ziua de azi îți aduce conflicte cu persoane importante, care ți-ar putea afecta viitorul profesional. Dacă se întâmplă să ajungi într-o ceartă cu cineva de la locul de muncă, mai ales cu vreun șef, fă orice compromis este necesar pentru a păstra o relație bună între voi. Altfel riști să rămâi fără job în viitorul apropiat.

Scorpion

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Scorpion

Pregătește-te de o schimbare, dragă nativ scorpion, pentru că azi e ziua care aduce vântul schimbării pentru tine. Poate fi vorba de orice - o propunere de loc de muncă în străinătate, o nouă iubire, o despărțire sau poate o colaborare interesantă. Oricum ar fi, schimbarea aceasta îți va prinde bine!

Săgetător

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Săgetător

Ziua de azi îți aduce reușite în plan personal. Poate fi vorba de achiziționarea unei locuințe, schimbarea locuinței sau redecorarea acesteia. Oricum ar fi, o să fii tare mândră de realizările tale la sfârșitul zilei. Bravo ție!

Capricorn

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Capricorn

Bucură-te de multă iubire azi. Sunt șanse mari ca partenerul de cuplu să-ți facă o surpriză frumoasă, o surpriză ce va presupune și o călătorie, poate chiar în afara țării. O să ai un zâmbet larg pe buze toată ziua! Foarte bine, meritai din plin!

Vărsător

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Vărsător

Ziua de azi îți aduce mici reușite de care s-ar putea să nici nu fii conștientă în primă fază. Dar la sfârșitul zilei, când o să tragi linie, vei vedea că toate aceste lucruri mici se adună și că ai înaintat mult cel puțin la serviciu, cu toate proiectele pe care le aveai de făcut. Așa că nu te deprima, ești pe drumul cel bun!

Peşti

Horoscopul zilei de 22 septembrie 2017 - Pești

Pregătește-te pentru una dintre cele mai bune zile ale tale din ultima perioadă! O să reușești să faci o mulțime de lucruri la serviciu și o să ai parte și de multe laude din partea șefilor. Practic, o să ai o zi perfectă la locul de muncă. Mai rămâne să rezolvi micile certuri din relație și poți spune că viața ta e pe drumul cel bun.