Horoscopul zilei de 22 octombrie 2019

Berbec

Ziua de azi ar putea fi marcată de o întâlnire cu o persoană din trecutul tău. Încearcă să nu răscolești amintirile, pentru că ar putea fi dureroase.

Taur

Bucură-te de o zi în care atenția ta ar trebui să cadă pe relațiile cu cei din jur. O să te simți ascultată, susținută, bucuroasă de oamenii pe care îi ai în viața ta.

Gemeni

Azi ai putea primi vești bune despre sănătate - a ta sau a altora. Te entuziasmează faptul că ai putut să ajuți pe cineva și te simți foarte bine cu gândul că totul s-a terminat așa cum sperai.

Rac

Azi e o zi în care nu ar trebui să cheltuiești prea mulți bani, pentru că riști să rămâi fără în viitorul apropiat. Amână cumpărăturile importante și evită-le pe cele impulsive.

Leu

Orice ai face azi, evită să pleci la drum lung, pentru că nu-s favorizate călătoriile de acest tip. Ai putea să apelezi la mijloace de transport în comun dacă e musai să pleci.

Fecioară

Bucură-te de iubire și de energie pozitivă primită din partea unei persoane dragi. O să ai o zi splendidă, marcată de cuvinte frumoase, dragoste, optimism și voie bună.

Balanţa

Azi ai putea primi bani sau un cadou scump. Bucură-te de tot ceea ce-ți iese în cale și nu te gândi că poate nu meritai.. sau ceva de genul ăsta. Dacă e în viața ta, pentru tine, înseamnă că ai meritat.

Scorpion

Azi sunt șanse mari să primești vești bune despre o persoană aflată la mare distanță. O să te bucuri, iar entuziasmul tău se va transforma rapid într-o idee minunată.

Săgetător

Veștile din sectorul financiar nu sunt grozave azi, însă un prieten sare în ajutorul tău imediat și te scoate din impas. Ai grijă să-i mulțumești!

Capricorn

E timpul să spui NU ofertelor neavantajoase, contractelor dubioase sau oamenilor care pur și simplu te enervează la culme cu tot felul de rugăminți. Nu o să-ți fie ușor poate, dar te va ajuta, pe termen lung.

Vărsător

Azi ai putea avea parte de momente romantice în cuplu sau de un flirt alături de o persoană pe care abia o cunoști. Oricum ar fi, o să îți tresară puțin inima în piept.

Peşti

Ai nevoie de aprobarea celor din jur pentru un proiect îndrăzneț, dar planurile tale vor fi duse până la capăt dacă o să-ți pui mintea la contribuție și dacă o să fii persuasivă.