Horoscopul zilei de 22 octombrie 2018

Berbec

Te simți foarte bine azi, dai dovadă de energie și putere de muncă și vei reuși să duci la bun sfârșit toate planurile avute.

Taur

Treci printr-o etapă mai puțin favorabilă din punct de vedere sentimental și emoțional. Te lași copleșită de gânduri și amintiri și cu greu reușești să faci față provocărilor de peste zi.

Gemeni

Ai tendința de a intra în conflict cu cei din jurul tău din cauza unor idei și opinii diametral opuse. Te impui în fața celorlalți ca și cum ai deține adevărul absolut și acest aspect va dăuna imaginii tale.

Rac

Vei avea nevoie de multă răbdare și concentrare pentru a face față provocărilor de la locul de muncă. Efortul tău va fi mare, în special dacă lucrezi în domenii care necesită rezistență fizică.

Leu

Scara ta de valori morale s-ar putea să aibă de suferit și s-ar putea să fii nevoită de contextele și evenimentele care se petrec în jurul tău să iei niște edcizii care contravin principiilor tale.

Fecioară

Te implici în niște proiecte de anvergură și cu greu vei reuși să le duci la capăt. Nu este cel mai bun moment pentru a-ți asuma responsabilități, însă orice decizie ai lua, încearcă să ai răbdare și nu căuta rezultate de moment.

Balanţa

S-ar putea să ai parte de niște divergențe destul de serioase cu partenerul de cuplu, în special dacă sunteți căsătoriți sau administrați împreună o casă, o firmă, o afacere.

Scorpion

Te impui la locul de muncă și ai tendința de a le cere și celollalți să-ți urmeze ritmul și să dea dovadă de aceași eficiență. Pentru a evita scandaluri, încearcă să fii mai înțelegătoare.

Săgetător

Dedică-te activităților relaxante, dans, sport, excursii în aer liber și vei începe să simți o ușoară liniște și armonie în viața ta. Poate este momentul să-ți acorzi mai multă atenție și importanță.

Capricorn

Te preocupi de ordinea și disciplina în familie și nu este exclus să intri în conflicte cu rudele care nu vor fi dispuse să accepte condițiile impuse de tine.

Vărsător

Ai grijă la ceea ce vorbești și mai ales la modul în care comunici un mesaj. Poți da naștere unor conflicte de amploare la locul de muncă și la final de zi nu este exclus să fii trasă la răspundere de superiori.

Peşti

Te preocupi de o sumă de bani care întârzie să apară. Este posibil ca undeva la mijloc să existe o neînțelegere, o greșeală și ai face bine să verifici sursa financiară.