Horoscopul zilei de 22 octombrie 2017

Berbec

Ziua de azi ar putea însemna pentru tine reluarea unei legături mai vechi, fie cu un prieten, fie cu cineva din familie. O să te bucure mult acest fapt şi e posibil să şi planifici o deplasare undeva împreună cu această persoană.

Taur

Întâlneşti o persoană cu care rezonezi din prima clipă, iar asta îţi dă ziua peste cap. Nu te vei îndrăgosti neapărat, dar vei vrea să petreci mai mult timp cu această persoană, să vă cunoaşteţi mai bine. Simţi că între voi ar putea exista o prietenie adevărată.

Gemeni

Ziua de azi începe destul de ciudat pentru tine, dar până la amiază lucrurile revin la normal. Ai sentimentul că nu mai ai timp pentru tine, şi că tot ce faci, faci din responsabilitate, aşa că e posibil să îţi iei seara liberă, sa anulezi toate planurile, şi să faci ceva ce te face fericită.

Rac

Ai o zi destul de agitată, dar această agitaţie începe să te bucure cumva, să te facă să simţi că trăieşti mai mult, mai alert, lucruri pe care nu le-ai mai simţit de ceva vreme. Spre seară te vezi cu nişte oameni dragi şi vă faceţi planuri.

Leu

Primeşti o veste excelentă azi, veste legată de starea ta de sănătate. E posibil ca mai apoi, în a doua parte a zilei, să trebuiască să faci un drum mai lung, neplanificat, dar la finalul acestui drum te vor aştepta mulţi oameni cu zâmbetul pe buze, aşa că o să uiţi de oboseală.

Fecioară

Încerci să-ţi dai seama azi dacă cineva te minte sau nu, dar nu e un lucru uşor să faci asta. Cel mai bine ar fi să vorbeşti deschis cu persoana în cauză, pentru că... cine ştie, poate chiar o să-ţi spună adevărul.

Balanţa

Ai o zi lungă şi obositoare, în ciuda faptului că e week-end. Cumva, nişte treburi zilnice obişnuite se transformă în drumuri lungi, multă agitaţie, bani cheltuiţi şi nervi implicaţi la maxim. De mâine, lucrurile vor reveni la normal...

Scorpion

Ziua de azi înseamnă pentru tine, în sfârşit, o zi de relaxare, de calm şi de echilibru. După toată agitaţia săptămânală, ai câteva ore de petrecut cu cei dragi sau cu un hobby. Oricum ar fi, o să îţi reîncarci bateriile azi.

Săgetător

Ai o zi specială, pentru că te vizitează sau te cheamă în vizită o persoană la care ţii foarte mult şi pe care o apreciezi peste măsură. O să-ţi dea şi nişte veşti bune, aşa că ziua ta e aproape perfectă!

Capricorn

Petreci ziua cu partenerul de cuplu sau cu un potenţial partener de cuplu şi vă faceţi planuri pentru perioada care urmează. E foarte posibil să vorbiţi şi despre nişte planuri de familie... poate căsătorie, poate un copil, poate o lună de miere...

Vărsător

Ziua de azi pare o zi oarecare de duminică, dar este de fapt mai mult decât atât. O să ţii minte mult şi bine această zi pentru că va fi ziua în care îţi vei cunoaşte sau vei avea primul contact cu o persoană care îţi va schimva viaţa la un moment dat. Ai să vezi!

Peşti

Bucură-te de o zi plină de relaxare şi bună dispoziţie. O plimbare în parc, un somn lung, o discuţie cu o persoană dragă sau un film bun vor fi ingredientele acestei zile superbe de toamnă, în care accentul va fi pus pe lucrurile şi oamenii dragi sufletului tău.