Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2018

Berbec

Te sfătuim să cheltui cu prudență și să ai grijă unde-ți pui banii sau în ce îi investești. Cineva din anturaj, posibil chiar din familie, s-ar putea să-și ceară un împrumut, însă te sfătuim să-i ajuți doar dacă ești sigură că îi vei primi înapoi la termenul scadent promis.

Taur

Simți nevoia unei schimbări în viața ta pe fondul unor nemulțumiri repetate și ai face bine să iei atitudine și să încerci să elimini ceea ce nu te face fericită și nu te mulțumește pe deplin, indiferent că este vorba de situații, evenimente sau oameni.

Gemeni

Fii foarte atentă la tot ceea ce se vorbește în jurul tău și încearcă să-ți extragi informațiile necesare. Pe de altă parte, ai grijă că cineva din anturajul profesional, colegi, colaboratori sau superiori, te poate vorbi pe la spate.

Rac

Un prieten te poate ajuta cu un sfat sau îți va fi aproape într-o situație în care ai nevoie de susținere morală. Nu este exclus să treci printr-un duș rece de vorbe sincere din partea cuiva drag și îți recomandăm să le iei în calcul.

Leu

Dai dovadă de forță psihică și reușești să te mobilizezi neașteptat de bine la locul de muncă. Îți finalizezi sarcinile cu suuces și te vei bucura de aprecierea șefilor.

Fecioară

Dacă ai de făcut sau planificat o călătorie, te sfătuim să fii atentă la absolut toate detaliile. Se poate ca oferta să aibă niște informații pe care să nu le zărești, de natură să schimbe cursul situației sau să întâmpini diferite blocaje la drum.

Balanţa

Încearcă să-ți drămuiești banii după importanța plăților pe care le ai de făcut. Îți recomandăm să nu amâni plățile importante, facturile, ratele la credite, deoarece situația financiară nu este foarte bună în perioada imediat următoare și te-ai putea trezi cu penalizări.

Scorpion

Este momentul să te așezi la masa rotundă cu partenerii de afaceri și să discutați toate inconvenientele colaborărilor voastre și să detaliați noi reguli, să puneți la punct noi planuri de viitor.

Săgetător

Te sfătuim să-ți organizezi cu mare simț de răspundere agenda de lucru pe ziua de azi deoarece s-ar putea să intervină situații și evenimente absolut neașteptate de natură să-ți dea programul peste cap.

Capricorn

Simți că începi să te detașezi emoțional de niște probleme și acest aspect își va da aripi. BVei fi veselă, binedispusă, pusă pe glume și vei reuși să-i surprinzi plăcut pe cei din jurul tău. Petrece mai mult timp cu familia.

Vărsător

Te preocupi de sarcinile gospodărești, iar activitățile casnice vor fi destul de acaparante cât să nu mai ai timp de altceva. Cu toate asatea, te sfătuim să-ți rezervi timp și pentru partenerul de viață. Măcar pentru a-l asculta șți a-l îmbrățișa.

Peşti

Ai ocazia să porți o discuție serioasă cu șefii în vederea obținerii unui beneficiu la locul de muncă. Este posibil să aduceți în discuție și o eventuală promovare viitoare, prin urmare te sfătuim să nu dai înapoi, ci să forțezi nota.