Horoscopul zilei de 22 noiembrie 2017

Berbec

Îți dorești mai mult de la tine și te interesezi de niște cursuri de perfecționare, poate să înveți o limbă străină sau să te înscrii la niște ședințe de meditație și yoga.

Taur

Primești o sumă de bani pe care o așteptai de ceva vreme și acest aspect te detensionează. O să ai o zi veselă în care toate-ți merg ca pe roate.

Gemeni

O invitație în oraș, posibil o întâlnire romantică te va ține în priză toată ziua și te vei frământa cu privire la subiectul discuției, dar și la ce ținută să îmbraci și ce look sa adopți pentru a nu da greș.

Rac

Pui în balanță beneficiile de la actualul loc de muncă și oferta nou primită și încerci să iei cea mai bună decizie. Este o perioadă oportună acestor schimbări, deci nu ezita.

Leu

Ai pus ochii pe o persoană din anturajul tău și nu știi cum să faci să-i atragi atenția mai repede. Dacă ești într-o relație, ai grijă că ești predispusă la o aventură.

Fecioară

Vei purta niște discuții cu membrii familiei legate de o sumă de bani sau de o moștenire și vei încerca să-i împaci pe toți. Poate fi vorba chiar și despre o vânzare de teren sau o închiriere a unei locuințe.

Balanţa

Un membru al familiei va manifesta un interes aparte pentru tine, poate are nevoie de compania ta sau poate are nevoie de un sfat. Nu ezita să-l ajuți și să-l sprijini.

Scorpion

Este o zi propice pentru a semna un contract profitabil sau pentru a aduna roadele unui proiect deja finalizat. Nu rata oportunitățile care vin spre tine, ci profită din plin de context.

Săgetător

Este o zi foarte bună pentru tine cu atât mai mult cu cât Soarele îți traversează astăzi zodia. Bucură-te de acest privilegiu și folosește-ți energia în scop creativ.

Capricorn

Încearcă să ai mai multă grijă decat de obicei deoarece pot ieși la suprafață niște secrete care să te afecteze peste măsură. Fii mai vigilentă decât de obicei pentru că repercusiunile ar putea avea efecte neplăcute pe viitor.

Vărsător

Pui la cale un plan nou de atac la locul de muncă sau într-un proiect în care ești implicat suplimentar. Vrei să-ți mărești veniturile și nimic nu te mai poate împiedica.

Peşti

Ți se va propune o nouă funcție în cadrul locului de muncă sau cineva din exterior îți face o ofertă greu de refuzat din punct de vedere financiar. Alegerea îți aparține, dar calculează și analizează riscurile și beneficiile.