Horoscopul zilei de 22 martie 2020

Berbec

Ai mare grijă la prieteni, la destăinuirile pe care le faci pentru că s-ar putea să te confunți cu unele dezamăgiri care să conduză, ulterior, la o ruptură definitivă de relație.

Taur

Încearcă si ai grijă la modul în care-ți manifești autoritatea în fața celorlalți și ai mai multp grijă la ceea ce spui pentru că îți poate afecta imaginea. Tu alegi dacă pozitiv sau negativ.

Gemeni

Niște concepții și filozofii de viață trec printr-un proces intens de schimbare și deja vei începe de astăzi să-ți pui unele întrebări.

Rac

S-ar putea să fii limitată de un context financiar sau, pe de altă parte, să treci printr-o situație care să aibă niște repercusiuni puternice la nivel interior. Vei începe un amplu și profund proces de transformare.

Leu

Trebuie să înveți ce înseamnă responsabilitatea într-o relație, în unele cazuri, chiar maturitatea și înțelepciunea îți lipsesc. Ai grijă, ceea ce nu înveți îți poate aduce unele limitări și blocaje legate de legarea unei relații sau de păstrarea ei.

Fecioară

Fii foarte atentă la echilibrul între muncă și sănătate penytru că riști să te suprasoliciți și să ai de-a face cu afecțiuni serioase. Încearcă să-ți faci un program de muncă responsabil pentru săptămâna ce urmează.

Balanţa

Dacă nu înveți responsabilitatea în iubire și nu te maturizezi la acest capitol îți va fi foarte greu să legi o relație în viitor. Posibil să simți unele limitări legate de stilul de viață și să fii nevoită să renunți la unele activități care-ți făceau plăcere.

Scorpion

Se conturează niște obstacole în ceea ce privește relația cu membrii familiei sau situația unei locuințe. Dă dovadă de mai multă responsabilitate în modul în care-ți desfășori niște activități casnice.

Săgetător

Va trebui, vrând nevrând, să înveți să comunici cu cei din jur. Poate că a venit momentul să te desparți de niște tipare învechite de gândire pentru a reuși să te faci înțeleasă.

Capricorn

Va urma o perioadă în care va trebui să-ți limitezi cheltuielile și să înveți să-ți economisești banii. Totodată, elti sigură că te-ai pus suficient în valoare? Tu cu cât te-ai plăti pe tine pentru munca depusă?

Vărsător

Azi Saturn intră în semnul tău și te va însoți, cu mici escapade, aproximativ 3 ani. Este posibil să resimți acest ingres ca pe un blocaj, ca pe o stare de apăsare, de limitare, însă este recomandat să-ți menții calmul și mai ales optimismul caracteristic. Va fi bine!

Peşti

Este o zi grea pentru tine și sfatul este să încerci să te odihnești cât mai mult. Este posibil să ai parte de frământări, de gânduri pesimiste și toate astea să-și declanșeze insomnii, însă pregătește-ți o baie caldă, pune niște uleiuri parfumate și relaxează-te pe o muzică liniștitoare.