Horoscopul zilei de 22 martie 2019

Berbec

Se anunță o zi destul de obositoare pentru tine. Vei pierde câteva ore bune pe drumuri, iar asta te-ar putea scoate din minți. Bucură-te măcar că e final de săptămână și încearcă să te calmezi.

Taur

Sunt șanse mari să primești vești bune azi, vești ce țin de sănătatea ta. Dacă se întâmplă ca exact azi să ai programată o vizită la medic sau o intervenție, să știi că totul va fi bine. Astrele sunt de partea ta și, spre seară, te vor ajuta să te înconjori de oameni dragi.

Gemeni

Ai parte de multe reușite mici azi, dar poate cea mai importantă dintre ele are legătură cu casa. Reușești să rezolvi ceva când nu credeai că mai e vreo posibilitate în acest sens, iar asta te entuziasmează peste măsură.

Rac

Azi încerci să faci rost de bani sau poate de niște acte care să te ajute să faci rost de bani. Ai putea avea de umblat pe la instituții ale statului, fapt care nu te bucură deloc, însă în cele din urmă îți vei rezolva problemele.

Leu

E rost de muncă azi. Fie că ai un proiect personal, separat de locul de muncă, fie că muncești fizic la ceva, cert e că o să-ți consumi o mare parte din zi și din energie pentru asta. O să ai însă satisfacția muncii bine făcute mai spre seară.

Fecioară

Veștile bune circulă repede. Azi te bucuri pentru un prieten sau pentru o rudă, care a scăpat de o perioadă cu totul și cu totul neplăcută și, în sfârșit, poate răsufla ușurat. Spre seară ai putea petrece momente romantice în cuplu.

Balanţa

Banii vin și pleacă, cu toții știm asta, însă trebuie să ai grijă și pe ce îi cheltuiești. Azi o să înveți o importantă lecție financiară pentru viitor, lecție pe care până acum fie ai ignorat-o, fie nu ai realizat-o pur și simplu.

Scorpion

Azi veștile sunt bune pentru tine. Primești ajutor din partea unui prieten apropiat și reușești să termini la timp ceva ce nu credeai că vei mai reuși să termini. Șefii te apreciază, însă tu tot te simți ușor vinovată pentru că nu ai reușit să faci asta pe cont propriu.

Săgetător

Treci peste teamă, peste rușine, peste timiditate - azi ieși din zona de confort și faci un pas în gol, spre o experiență inedită. O să te bucuri mult la final, chiar o să ți se pară o experiență de neuitat, o experiență pe care vei vrea să o repeți cât de curând.

Capricorn

Încerci să te prefaci bucuroasă într-un anumit context, dar nu ești deloc așa, ești chiar deranjată. Cei din jur se vor prinde repede de adevărata ta stare, așa că mai bine renunți la mască azi.

Vărsător

Partenerul de cuplu nu e deloc mulțumit de relația dintre voi și pot să apară conflicte. Ai vrea să repari asta, dar nu știi cum. Încearcă să comunici deschis tot ce simți, e singura cale.

Peşti

Cineva îți mulțumește pentru un gest frumos pe care l-ai făcut în trecut și de care uitaseși. O să fii plăcut surprinsă, iar asta o să-ți dea o stare bună. Vei intra în week-end cu zâmbetul pe buze.