Horoscopul zilei de 22 mai 2020

Berbec

Poți reuși să obții ceva neașteptat prin comunicare, poți negocia un nou contract sau poți restabili niște clauze, termeni și condiții într-o asociere. Zi bună pentru a te împăca cu cineva.

Taur

Negociezi un nou contract, poate chiar contractul de muncă sau salariul, însă atenție că te poți iluziona peste măsură și poți lua decizii pe care apoi să le regreți.

Gemeni

Luna Nouă se formează în zodia ta astăzi și-ți aduce noi începuturi legate de viața personală sau de o relație. Noi orizonturi se deschid înainte, însă atenție că pot fi înșelătoare!

Rac

Ai ocazia să deppșești o traumă din trecut, să dizolvi o amintire, să te detașezi de ceva sau cineva și să pornești pe un nou drum.

Leu

Este o zi bună pentru a lega noi relații de prietenie sau pentru a lăsa un prieten să te ajute cu un plan. Totuși, nu-ți acorda toată încrederea dintr-o dată!

Fecioară

Noi începuturi în carieră se pot contura de astăzi, chiar dacă încă la nivel de dialog. Nu crede tot ce auzi și nu te lăsa înșelată de aparențe!

Balanţa

Ai șansa să te înscrii la cursul mult visat sau să continui niște studii pe care le-ai abandonat. Noi idei îți trec prin cap, însă cântărește-le bine înainte de a le pune în practică!

Scorpion

Este posibil să primești un ajutor financiar, un suport material sau să primești un pont despre cum să rezolvi o situație legată de un credit, moștenire, bun de patrimoniu.

Săgetător

Noi începuturi se întrevăd în relația cu partenerul de viață și ai șansa să restabilești comunicarea, să te împaci sau să ajungi la un acord comun, bazat pe un interes și mai puțin pe dragoste.

Capricorn

S-ar putea ca astăzi să primești noi sarcini și responsabilități, să apară o noutate la locul de muncă, poate chiar o schimbare de program.

Vărsător

Ziua de astăzi poate fi destul de înșelătoare, mai ales dacă ești la începutul unei relații. Nu crede tot ce auzi și nu lua de bune toate declarațiile de dragoste și complimentele primite.

Peşti

Simți nevoia să ai mai multă grijă de tine, de corpul tău, de stilul tău de viață și chiar de casa ta, de locul acela în care-ți petreci cea mai mare parte a timpului.