Horoscopul zilei de 22 mai 2019

Berbec

Reușești să pui niște bani deoparte sau să eviți o cheltuială care ți-ar fi putut strica niște planuri de vacanță. Totuși, nu ar fi rău să cauți noi surse de venit.

Taur

Interesul pentru persoana iubită sau pentru un posibil viitor partener de cuplu crește foarte mult astăzi și ești tentată să iei frâiele în mâini. Fie te impui în relație, fie îți recunoști sentimentele.

Gemeni

Simți că încep să se liniștească apele în zona financiară și chiar dacă nu se întrevăd câștiguri majore, cel puțin reușești să te redresezi. Posibile șanse de îmbunătățire a veniturilor pot apărea, însă nu te aștepta la mari oportunități.

Rac

Poți intra în discuții contradictorii cu membrii familiei și recomandarea noastră este să eviți temele tensionate, mai ales dacă sunt legate de locuință, de niște sarcini casnice neîndeplinite.

Leu

Dacă te simți deznădăjduită, te sfătuim să cauți liniștea și consolarea în brațele persoanei iubite. Se întrevăd mici câștiguri financiare.

Fecioară

Dacă relația cu persoana iubită decurge bine și te simți în singuranță în cuplu, nu același lucru îl percepi vizavi de colegii de muncă, de prieteni sau asociați.

Balanţa

Ai chef de socializare, de ieșit în lume, de participat la evenimente mondene și nu este exclus să primești o invitație în oraș sau chiar la o petrecere.

Scorpion

Te simți bine din toate punctele de vedere, atât fizic, cât și emoțional și reusesti să-ți pui ordine în gânduri. Dacă simți să-și declari sentimentele, fă-o!

Săgetător

Nu este o zi tocmai favorabilă să faci investiții, tranzacții sau cheltuieli majore. Sfatul nostru este să fii mai chibzuită în administrarea finanțelor.

Capricorn

Ai ocazia să fii sinceră cu persoana iubită și să-ți expui fără frică sentimentele și trăirile, dorințele. Încearcă să nu o faci cu autoritate și să nu ai aceleași așteptări de la celălalt.

Vărsător

Încearcă să te abții de la reproșuri și acuze vizavi de persoana iubită. Tendința zilei este de a intra în conflicte și de a aduce în prezent situații mai vechi. Nu este un moment tocmai oportun pentru a le rezolva.

Peşti

Ai parte de momente de afecțiune în familie și cei dragi par să-ți înțeleagă toanele. Dacă ești într-o relație, încearcă să nu te alinți prea mult. Evită riscurile financiare și cheltuielile care nu sunt obligatorii!