Horoscopul zilei de 22 mai 2018

Berbec

Daca ai de susținut un examen astăzi, șansele să-l treci cu brio sunt extrem de mari. De asemenea, nu sunt excluse deplasări pe distanțe scurte, posibil o invitație la cină în afara orașului.

Taur

Este probabil ca astăzi să porți niște discuții serioase cu membrii familiei în vederea împărțirii sarcinilor gospodărești. De asemenea, cei care au copii pot pune la punct detalii legate de creșterea și educarea acetora.

Gemeni

Este o zi oportună pentru a rezolva chestiuni administrative. Faci plăți și te ocupi de reevaluarea finanțelor.

Rac

Te simți fără vlagă astăzi și nu ai chef să ieși din casă. Amânarea sarcinilor nu este, însă, cea mai bună variantă.

Leu

Încearcă să te faci nevăzută la locul de muncă deoarece aspectele astrale favorizează o dispută cu șefii. Nu ești de acord cu propunerile superiorilor și de aici poate începe un adevărat scandal.

Fecioară

Oboseala și-a spus cuvântul și astăzi nu ai dispoziție de nimic. Te simți epuizată și ai face bine să începi o dietă și să te odihnești mai mult.

Balanţa

Este posibil să primești o invitație la teatru sau la un eveniment cultural și  vei reuși să te detensionezi și chiar să te bucuri de moment.

Scorpion

Primești un compliment din partea unei persoane cu funcție sau te bucuri de aprecierea șefilor care te dau ca exemplu în fața colegilor.

Săgetător

Primești o veste de la o persoană aflată ăn străinătate și vei deveni ușor melancolic. Nu este o veste rea, dar te va face să visezi mai mult decât trebuie.

Capricorn

Preocupările financiare sunt în centrul atenției astăzi și vei căuta soluțuu pentru îmbunătățirea veniturilor.

Vărsător

Este foarte probabil să începi un dialog cu membrii familiei pe seama cheltuielilor gospodărești. Încearcă să fii calmă în manifestări sau vei declanșa un adevărat scandal.

Peşti

Starea de sănătate îți dă bătăi de cap și nu te simți capabilă să faci față sarcinilor primite, care s-ar putea să fie atribuite colegilor de muncă.