Horoscopul zilei de 22 iunie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec vor avea ocazia să primească o ofertă de colaborare sau un proiect suplimentar care să le îmbunătățească veniturile.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vo avea parte de confruntări la locul de muncă sau cu asociații, iar tensiunile din relația de cuplu nu vor lipsi.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să aibă grijă la cei din jurul lor care încearcă să le pună bețe în roate. Pot apărea acuzații nefondate la adresa lor.

Rac

Cei născuți în zodia Rac vor avea parte de o trăire puternică la nivel sentimental, unde emoțiile o iau razna și vor acționa în consecință de cauză.

Leu

Cei născuți în zodia Leu nu se pot concentra deloc azi și amână sarcinile și întâlnirile avute. Au nevoie de răgaz și simt să se retragă din viața socială.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară pot avea parte de un conflict cu un prieten apropiat. Se vor face reproșuri li se vor aduce acuze menite să le distanțeze relația.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță se pot întâlni cu un colaborator pentru apune la cale un nou proiect, însă se simt ușor descurajați de propunerea primită.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion pot reîntâlni o persoană din trecut și pot da frâu liber unei trăiri, unei pasiuni reprimate până acum.

Săgetător

Cei născuți în zodia  Săgetător se simt obosiți, epuizați și fără chef de nimic. Este recomandat să se odihnească mai mult și să nu facă niciun exces.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn se pot confrunta cu secrete din trecut scoase la suprafață, iar în acest context un conflict cu partenerul devine inevitabil.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător se vor confrunta azi cu stări de nervi, vor fi irascibili și vor sări imediat la atac, aspecte create pe fondul unei oboseli îndelungate. Aceasta situatie va continua si pe parcursul weekendului si nativii vor avea nevoie de multa stapanire de sine pentru a evita conflictele.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești au șansa azi de a-și pune în valoare calitățile artistice și ar trebui să se lase purtați de imaginație fără teama că vor da greș.