Horoscopul zilei de 22 iulie 2019

Berbec

Străduiește-te să nu te cerți cu nimeni azi. Ai o predispoziție spre conflicte, însă nu e musai ca ziua ta să fie marcată de un astfel de moment. Păstrează-ți calmul în orice situație.

Taur

Planifică-ți cu atenție ziua, lăsând și puțin loc pentru relaxare. Te-ai obișnuit să muncești prea mult și știi asta, însă corpul tău ar putea avea de suferit dacă nu te oprești puțin din agitația asta.

Gemeni

Primești vești excelente legate de locul de muncă. O avansare, o mărire de salariu sau poate chiar o călătorie într-un loc inedit, pentru serviciu, îți redau zâmbetul pe buze.

Rac

Azi nu prea ai chef de oameni în jurul tău, însă va trebui să faci niște compromisuri, cel puțin la locul de muncă. Spre seară ai șanse mari de a găsi un lucru pe care îl căutai de multă vreme.

Leu

Azi e despre echilibru și despre înțelegerea unor lucruri care-ți păreau prea complicate până de curând. O să ai o zi... revelatoare.

Fecioară

Sunt șanse mari ca azi să dai de niște obiecte mai vechi, cu o puternică valoare sentimentală. O să te cuprindă nostalgia pe loc și vei vrea să călătorești undeva unde n-ai mai fost de multă vreme.

Balanţa

Sunt șanse mari ca azi să primești bani, să-i găsești sau să ți se returneze. Orice variantă te va bucura, pentru că aveai mare nevoie de ei în această perioadă.

Scorpion

E timpul să te obișnuiești cu ideea că lucrurile nu pot sta mereu așa cum vrei tu. Azi e despre compromisuri și despre înțelegere. Calmul te va duce departe.

Săgetător

Sunt șanse mari să primești vești excelente legate de o viitoare deplasare, vacanță, călătorie. O să te bucuri ca un copil la auzirea acestor lucruri și vei vrea să îi spui imediat și partenerului de cuplu ceea ce ai aflat.

Capricorn

Ai azi nevoie de susținerea celor din jur. Pur și simplu ai o zi proastă și asta se vede pe fața ta. Încearcă totuși să nu le strici și apropiaților ziua doar pentru că tu nu te simți bine.

Vărsător

Primești vești bune din familie. O invitație la un eveniment sau poate într-o vacanță te bucură și îți redau speranța că, în final, totul se potrivește perfect în viață.

Peşti

O mică neînțelegere la locul de muncă se poate transforma într-un adevărat conflict. Încearcă să-ți menții calmul și să oferi toate explicațiile de care e nevoie.