Horoscopul zilei de 22 iulie 2018

Berbec

Cei născuți în zodia Berbec pot primi vești de la o persoană aflată în străinătate sau se pot decide să plece chiar ei într-o vacanță dincolo de granițele țării.

Taur

Cei născuți în zodia Taur vor aborda o problemă legată de acte cu partenerul de viață sau cu membrii familiei. Nativii vor vrea să legalizeze o situație, un act, un statut.

Gemeni

Cei născuți în zodia Gemeni vor avea ocazia să aibă o discuție serioasă cu partenerul și să pună la cale un plan de vacanță sau de un eveniment care urmează să se întâmple.

Rac

Cei născuți în zodia Rac pun în ordine niște acte în vederea unui viitor demers legal sau în vederea efectuării unei plăți, investiții, susținere de proces.

Leu

Cei născuți în zodia Leu dau dovadă de o energi ieșită din comun. Nativii sunt dispuși să se dedice activităților sportive care impun adrenalină și cer curaj.

Fecioară

Cei născuți în zodia Fecioară abordează niște probleme legate de familie și caută să pună ordine în treburile gospodărești, trasând noi sarcini.

Balanţa

Cei născuți în zodia Balanță pot începe demararea unor acțiuni care au ca scop o deplasare, o călătorie în străinătate. Sunt sfătuiți să-și facă foarte atent calculele în acest sens.

Scorpion

Cei născuți în zodia Scorpion nu sunt mulțumiți de o sumă de bani primită și caută să rezolve situația. Poate fi vorba de niște calcule greșite.

Săgetător

Cei născuți în zodia Săgetător au chef de distracție, de ieșit cu prietenii și de relaxare. Posibil să plece în viztă sau să organizeze chiar ei o petrecere acasă.

Capricorn

Cei născuți în zodia Capricorn trec printr-un moment de sinceritate cu ei înșiși și-și fac planuri legate de viitor, însă foarte ancorate în realitate.

Vărsător

Cei născuți în zodia Vărsător petrec timpul cu prietenii, însă se folosesc de momente pentru a trasa o direcție de viitor, pentru a face un plan cu aceștia de natură să le aducă venituri suplimentare.

Peşti

Cei născuți în zodia Pești caută niște soluții pentru a-și ușura munca sau pentru a avansa în carieră. O parte dintre nativi trimit CV-uri, în timp ce alții caută să se înscrie la cursuri de dezvoltare profesională.