Horoscopul zilei de 22 ianuarie 2019

Berbec

Zi plină de provocări. Cineva de la locul de muncă îți oferă un pont legat de un proiect important, iar tu vrei să faci tot posibilul pentru a te afirma. Astrele te susțin, dar nu e loc de stat și analizat. Va trebui să iei o decizie importantă pe loc.

Taur

Starea de neliniște pe care ai avut-o în ultima perioadă ți se accentuează azi. Ai nevoie de ajutorul cuiva pentru a depăși momentul acesta neplăcut, dar partenerul de cuplu pare să nu fie foarte interesat de confortul tău psihic, iar asta te deranjează.

Gemeni

O surpriză plăcută ți-ar putea schimba total starea de spirit. Îți dai seama că există oameni care sunt atenți la nevoile tale și care te ascultă, fără să le ceri asta și te simți recunoscătoare. S-ar putea să vrei să răsplătești la rândul tău persoana care îți face această surpriză.

Rac

Azi ai nevoie de liniște pentru că răbdarea îți e testată la maximum, iar nervii tăi sunt sensibili. Simți că o să explodezi într-un acces de furie dacă cineva te va mai deranja. Ai grijă la comportament.

Leu

Te bucuri de o zi fără probleme, în care principalul tău țel e să-ți termini la timp treburile, pentru a petrece timp de calitate cu persoana iubită sau cu familia. Spre seară, te-ai putea gândi și la o schimbare de look, dar ai grijă să nu iei decizii impulsive.

Fecioară

Problemele financiare te-ar putea împinge azi să apelezi la un împrumut. Ai grijă ce sumă alegi să împrumuți, pentru a nu-ți afecta bugetul pe luna viitoare. Încearcă să nu mai faci cheltuieli impulsive și să te rezumi la a cumpăra stricul necesar.

Balanţa

Ziua de azi îți aduce schimbări de situație și multă tensiune. Încearcă să reacționezi prudent și calm pentru a face față acestor provocări. Impulsivitatea te-ar putea costa mult pe termen lung.

Scorpion

Azi trebuie să acorzi atenție la detalii, poate mai mult ca oricând. Încearcă să analizezi situația complet, fără a omite anumite lucruri, pentru că numai așa o să ai o idee de ansamblu, care te va ajuta să rezolvi lucrurile cum trebuie.

Săgetător

Provocarea zilei ar putea fi să-i spui cuiva un adevăr dureros. În ciuda acestei dureri, persoana care va primi informațiile de la tine s-ar putea liniști pentru că va afla lucrurile exact așa cum s-au întâmplat și ți-ar putea fi chiar recunoscătoare ulterior.

Capricorn

Concentrează-te pe muncă azi și lasă socializarea pe altă zi. Riscul de a afla informații false e foarte mare astăzi, așa că mai bine îți vezi de treabă și rezolvi lucrurile importante pe care le-ai tot amânat în ultima perioadă. O să ai timp și de socializare, în zilele cu un context astrologic pozitiv.

Vărsător

Planurile tale sunt date peste cap azi și ar putea să apară și niște probleme financiare la care nici măcar nu te gândisei. E o zi în care trebuie să acționezi, nu să stai pe gânduri, așadar analizează situația la cald și treci la acțiune.

Peşti

Mici conflicte în familie ar putea să apară azi din niște discuții în contradictoriu, pe teme prostești. Mai bine încerci să aplanezi situația și să îi faci pe cei incluși în situație să realizeze că nu are rost să se certe pe astfel de teme lipsite de importanță.

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!